ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  Kadın erkek ilişkisi sadece seksten mi ibarettir?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa      şu anda 136 - 148

luca leotardo
luca leotardo
Keşke öyle olsa herkes rahatlardı heralde..
~ 15 gün   mesajın adresini al  

desen
desen
hiç sanmıyrm.

luca leotardo
luca leotardo
En azından ben...:D

soth
soth
paylaşılan herşey ilişkide vardır iki tarafta neyi çok paylaşmak isyiyorlarsa onu paylaşırlar kimileri konuşmak kimileri sex.Arz talep kanunu:))))))))))) başka birşey değil

Bu arada erkeğe göre sex diyen kesin yorum yapan güzel arkadaşlarıma söyleyim erkeği ilşkiyi sexten ibarettir olgusuna yoğunlaştıranda maalesef kadındır.

Güzel sevilen erkek sexte ister ama diğer yaşama göre oranyılı isterrrrrrrr

ç@gl@я;
ç@gl@я;
Bu ilişki biçimine ve kişiye göre görecelidir bence, insan gerçekten sevdiği bir insan ile bunu yaşayabilir bunda bir gariplik yoktur ki işin doğası budur.Ama aynı insan hiç sevmediği birine karşı da sadece tensel bi yakınlık hissederek te bunu paylaşmak isteyebilir.Sonuç olarak sex odak noktası olmamakla beraber kadın erkek ilişkilerinin bazen belli bi süreçle bazense hiç beklenilmeden yaşanabilinen bir paylaşımıdır.
~ 14 gün   mesajın adresini al  

greenblue
greenblue

drsrkan demis ki:
buradan sormak istiyorum,seks yapmak istemediği bir kızla çıkan bir erkek olabilir mi????

peki seks yapmak istemediği erkekle çıkan kız var mıdır? varsa neden çıkar?? bir kız neden seks yapmak istemez ?? istemez de neden çıkmak ister????

nuisance
nuisance
erkekler de kadınların birer robot olmadıklarını kabullenmeyip erkeğin elinin kiri kadın yaparsa o...pu kabul ettikçe evet tabu olarak kalacak

greenblue demis ki:
erkek için zaten sevgi, değer verme, duygu falan hikaye bunlar.. seks varmı sen ondan söz et dostum ahah :)

sevgilileri geçtim kaç sene evli kalıp ta seks yapmayan insanların yaşadığı bir ülkede yaşıyoruz.. niye? seks tabu çünkü... niye? ahlakın en güzeli bacak arasında da o yüzden.. suçu kızlara yüklemiyorum fakat kızlar erkekleri seks peşinde (daha ağır şeyler yazacaktım da neyse) koşan varlıklar olarak gördükleri sürece ilişkinin bir parçası olan sex hep sorun, hep tabu olacak,,
ilişki sexten ibaret değildir ama cinsel ilişki bir ihtiyaçtır...

luca leotardo
luca leotardo
Denk gelen yapsın olmuyorsa zorlamaya gerek yok:D

greenblue
greenblue
burda uzun uzadıya ülkedeki kadın-erkek ilişkileri konusuna giremeyeceğim.. iki tarafın da kabul etmesi gerekenler, yaptıkları hatalar vs var...

fakat çevremde o işi erkeğin elinin kiri kadının o...puluğu olarak görmeyen erkekler var ama diğer tip erkekler daha çok sevilir hep. ben bunu gördüm..malum 4s kuralı...

~ 13 gün   mesajın adresini al  

günce
günce
sadece ılıskı seksten ibaret diil ama buyuk bır kısmı ole sanırsam
~ 12 gün   mesajın adresini al  

bozon
bozon
evt öyldr ama bunu duygusl bişelerle örtbas ederz toplmsl nednlerle
~ 7 gün   mesajın adresini al  

ceren1996
ceren1996
bence ilişkinin %30 'u (tabi kadın için) erkek içinse %99 tabiii ki =)
~ 6 gün   mesajın adresini al  

greenblue
greenblue
bu yüzdelere nasıl vardın merak ediyorumm? özellikle %99 yüzdesine.. merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın.
 1   ~ 6 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa      şu anda 136 - 148

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008