tabi lan sen de..bilim adamıyız biz,öyle işkembeden sallamayız,biliyorsun bizim sektörde kesinlik vardır,varsayımlar üzerine atılıp tutulmaz:P:D
30 Haziran 2008 21:13
aslan67
abi şimdi erkekler için sadece seks düşünüyor diyorlar ya,yaa arkadaş bu erkekler kiminle seks yapıyor merak ediyorum?:D
ulan karşı taraf da kız değil mi,kendi kendine mi sevişiyor bu herif?bu kızların aseksüel takılıp erkekleri de sapık gibi göstermesi bana göre ezikliğin daniskası kusura bakmayın:D
böyle düşünmeyen kızlar alınmasın:)
30 Haziran 2008 21:15
erik
prime evıl demis ki: kadın erkek ilşkisi sadece sekstenmi ibarettir bilemem ama ilişki yaşandığı ve bittiğinde kaybeden hep kadın oluyor ne demiş atalar ( ERKEĞİN ELİNİN KİRİ KADININ YÜZÜNÜN KARASI İ DEMİŞLER
bu kadar basite indirgemek ne kadar dogru...yasanır yasanmaz o kişileri ilgilendirir
130 Haziran 2008 21:24
başrahip ve şürekası
aslan67 demis ki: abi şimdi erkekler için sadece seks düşünüyor diyorlar ya,yaa arkadaş bu erkekler kiminle seks yapıyor merak ediyorum?:D
ulan karşı taraf da kız değil mi,kendi kendine mi sevişiyor bu herif?bu kızların aseksüel takılıp erkekleri de sapık gibi göstermesi bana göre ezikliğin daniskası kusura bakmayın:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20621
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.