ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  Kadın erkek ilişkisi sadece seksten mi ibarettir?
sinan akyuz fuhus iliski erkek kadin
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

prime evıl
prime evıl
Kadın erkek ilişkisi sadece seksten mi ibarettir?
Geçen gün bayan arkadaşımın biri bana dedi ki: Ben aşksızlık çekiyorum! Ben de gülerek ona sordum: Aşksızlık mı? Söyleyeceklerini kafasında ölçüp biçtikten sonra şöyle dedi: Hayatıma bir sürü erkeğin girmesine rağmen uzun bir zamandır bir sevgilimin olmasını o kadar çok istiyorum ki... O gün arkadaşımın söylediği bu sözler, çok ünlü bir kadın modacının bir zamanlar dost sohbetinde ettiği şu sözü hatırlattı bana: Artık hayatımda tek bir erkek istiyorum. Çünkü birçok erkeğin üzerimden geçmesinden nefret ettim! Bu iki kadının söylediklerini düşündüğümde beynimin yazar kasası günümüz ilişkileri ile ilgili şöyle bir 'Z raporu' verdi bana: Boşluk, aşksızlık ama çok eşle cinsellik!

ETOBUR İLİŞKİLER!
Günümüz kadınlarının ve erkeklerinin içinde bulundukları ilişki açmazlarını gördüğümde kendime şu gerçeği fısıldıyorum: Ne kadınlar, ne de erkekler artık eskisi gibi değiller... Ekonomik bakımdan özgür olan kadınlar ne yazık ki cinsel yönden kurda kuşa yem oldular. Bir başlarına yapayalnız kaldılar. Özgür kadınların her geçen gün sayıları arttıkça da, bu sefer de erkekler kendilerini tehdit altında hissetmeye başladılar. 'Cinsel iktidar!'larını bu özgür kadınlara kaptırdılar. Bir zamanlar üstte sevişirlerken, bir anda alta düştüler. Ondan sonra da kendilerini itilmiş ve kakılmış olarak görmeye başladılar. Böylece hem kadın, hem de erkek için dramatik ve kısır döngü yeni bir ilişki tarzı başlamış oldu. Sevişirken alta düşen erkeğin karşısına 'üstsüz ve altsız etobur kadın!' lar çıktı. Böylelikle erkeklere yeni bir gün doğdu. Hatta bu etobur kadınlara karşı taktik geliştirip, utanmadan da adını şöyle koydular: Seviş hemen sıvış!

HAVADAN GELEN....
Şimdi yazının başlığındaki soruya geri dönersek, günümüz metropol ilişkileri neredeyse sadece seksten ibaret oldu! Libido, günümüz kadın ve erkeğinin kontrolünden çıkıp pervasızca özgürleşti. İnsanoğlu gibi arsızlaştı. Bir beden üzerinde hak sahibi olan kadın ve erkeklerin yerini, çok beden üzerinde tepinen kadın ve erkekler aldı. Günümüz erkekleri Kuvayi Milliyeciler gibi vur kaçcı, kadınları ise üstte sevişmeci oldular. Bir hostes arkadaşımın kendi ilişkisiyle ilgili söylediği şu söz de günümüz ilişkilerine cuk diye oturdu: Havadan gelen havaya gider!
~ 67 gün   mesajın adresini al  

prime evıl
prime evıl
Bir SİNAN AKYÜZ YAZISI

dj recep inthe house
dj recep inthe house
cevap verıorum tabiki deildir ama ilişkinin içinde seks olursada güzel olur :D

sevilay.
sevilay.
erkeklere göre evet,kadınlara göre hayır
 1   ~ 67 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
kadınlara göre evet, erkeklere göre hayır
 8   ~ 67 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
geneli yansıtmıyor yazı haklıdır kendi gözlemlerine dayanarak yazmış zaten sonuçta ama genelin böyle olduğu anlamına gelmez bu

aslan67
aslan67
bence erkeklere ve kadınlara göre de ilişkinin %65-70'ini gösteren bir aksiyon..

sadece bu konuları erkekler daha rahat konuşabildikleri için kadınların gözünde durum böyle;ama bana göre onların da bu konuyu düşünmedikleri külliyen palavra..geçiniz..

***jano***
***jano***
saçma...

tutaste
tutaste
kimleri için evet kimileri için hayır..

bana göre, ilişkiler seksten ibaret olmasın!

(başlığa cevap)

auloniad
auloniad
güçlüyüz, gururluyuz, özgürüz ya aşk için ölmeyi şarkılarda dinler, gidene kal demeyiz ya bu yüzden sevişir içimizde birşeyler kırılıp canımızı yaktıkça daha çok bardan adam kaldırırız ya, yalnız değiliz ya zaten, zaten biz çok güçlüyüz.... Bok güçlüyüz. Ağlarız ama kendimize sebebini itiraf bile edemeyecak kadar zavallıyız.

sadece kadınlar has değil bu durum. erkeklerde yaşıyor bunu.
 1   ~ 67 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
sayıları da vermişiz :)
verisel konuşmuşuz xD
aslan67 demis ki:
bence erkeklere ve kadınlara göre de ilişkinin %65-70'ini gösteren bir aksiyon..

soulreaver
soulreaver
Adem İle Havva`dan Beri Kaç Trilyon İnsan Geçmiş Dünyadan.Sanırım Hepsi De Muhabbet Etmişlerdir Heralde...

5   ~ 67 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
sayılır

aslan67
aslan67
sayıları da vermişiz :)
verisel konuşmuşuz xD

tabi lan sen de..bilim adamıyız biz,öyle işkembeden sallamayız,biliyorsun bizim sektörde kesinlik vardır,varsayımlar üzerine atılıp tutulmaz:P:D

aslan67
aslan67
abi şimdi erkekler için sadece seks düşünüyor diyorlar ya,yaa arkadaş bu erkekler kiminle seks yapıyor merak ediyorum?:D

ulan karşı taraf da kız değil mi,kendi kendine mi sevişiyor bu herif?bu kızların aseksüel takılıp erkekleri de sapık gibi göstermesi bana göre ezikliğin daniskası kusura bakmayın:D

böyle düşünmeyen kızlar alınmasın:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008