ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
Bilkent Öğrencileri
ozel ders para kutuphane
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

philantrophic
philantrophic
Merhaba arkadaşlar...

Sürekli olarak Bilkent kütüphanesini kullanmak zorunda kalıyorum, malum acayip kitaplar var.

Yalnız artık kitapları fotokopi çektirmek istiyorum. Bilkent'in içinde fotokopi çok pahalı malumunuz. Bu sebepten Kızılay'da oldukça ucuza çeken yerlerde çektirmek istiyorum.

Arkadaşlar, şimdi size teklifim, bana bir kaç kitabı kendi kimlik kartınızla almanız. Yüzyüze görüştükten sonra ben de yanınızda olacağım ve benim cidden ihtiyacım olan bir kaç kitabı çektirip hemen 1-2 gün içerisinde teslim edeceğim.

Bunun karşılığında sizin her türlü çevirinizi, ödevinizi yapmaya hazırım. ODTÜ İng. Öğretmenliği mezunuyum ve daha önce Bilkent öğrencilerine sayısız ders verdim. Ders de verebilirim yani. Yok illa para isterim derseniz, o da olur.

İlgilenenler lütfen mail atsın, o kitaplara çok ihtiyacım var.
~ 53 gün   mesajın adresini al  

damageerror~assesbrb
damageerror~assesbrb
ne zaman?

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
Odtü nün yakın zamana kadar kitap tavsiye etme mevzusu vardı. haberiniz yoksa denemediyseniz ve hala devam ediyorsa değerlendirseniz? ne bu odtünün bilkente taşınıp durması. pek tabi tamamı sağlanamayablir ama belki faydalı kitaplar aldırtabilirsiniz. biz fazla kitap kullanmadığımızdan (lisanstayım zaten) düşündüm ama aklıma birşey gelmedi.

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008