sevmek ve sevilmek yada bu olmazsa uzay boşluğuna beni çırılçıplak bıraksınlar proxima ya doğru iteklesinler ama arkadan değil :D
7 Temmuz 2008 18:03
***jano***
tayyipi istemiom başta mümkünse defolsun :D:D
7 Temmuz 2008 18:05
mete_han
her ulusal mücadelede 3 taraf bulunur milletin içinde: mücadeleciler, ılımlılar, hainler
dileğim: ılımlılar da mücadeleci olsun vatan hainleri kahrolsun, yokolsun.
böylece devlet ebedi olsun
7 Temmuz 2008 18:15
oralet
ulusal mücadeleymiş kardeşim konuşmiyim dedim ama kendimi tutamıyorum, herşeyden önce bir insan olarak ve gerçek adalet olgusunu önümüze koyarak konuşalım, ulusal mücadele diyosun peki kürtlerin bugün yaptığı ne ? bu ülkede sadece türkler mi var? bu mücadele dediğin şey zaten kazanılmış türkler açısından.... sorun kapitalizmle ve emperyalizmle ilgili yani ulusal mücadele yada türklerin hayatta kalma mücadelesi değil, ayrıca ülke dediğin milliyetçi duygularla yönetilmez......sorun türkün türk olma sorunu değil o kafana sok artık sorun halkın geleceğinin çalınması,ellerinden alınması.......
ayrıca söylemek istediğim çok şey var şu kürt meselesiyle ilgili ama BU ÜLKEDE İSTEDİĞİN KADAR DÜŞÜNEBİLİRSİN AMA KONUŞAMAZSIN ifade özgürlüğü yok............... en azından herkesin düşündüğünü söyleyebileceği bir ülke istiyorum
17 Temmuz 2008 18:34
***pmyo_student***
hasan doğanı geri istiyorum..:(((((
7 Temmuz 2008 18:37
oralet
bugün cenaze töreninde fatih camiindeyidim
*pmyo_student* demis ki: hasan doğanı geri istiyorum..:(((((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20618
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.