arkadasa katılıyorum ,,guzel yazmıs gercekten sonuna kadar usenmeden okudum
30 Haziran 2008 05:35
very liberal
benim msjı askıda bıraktın kaptan!!
30 Haziran 2008 05:41
kaan dinçer
huzuuuurrrr
eti.cin demis ki: iiki köyde okuom yok bızım orlarda böle sosyete işi seyler=) aksam ezanı dedın mı sesszlık cöker herkes evıne gırer=)
30 Haziran 2008 10:11
onursken
işte tipik bir cahil yaklaşımı...adı yeter abicim.yani eğitimi bombok olsa bile adı yeter...öğrencilere saygısız olsa da öenmli değil niye çünkü adı yeter:))
adı batsın a.q
eti.cin demis ki: ya abıcım en basıtın ısmı yeterr bak en basıtı söledim
gerisini sen dusun
gel bı de bızım sartlarımızı gor bukdr nankor olma derım
330 Haziran 2008 10:15
astiyag_keyaksar
Boğaziçine laf yok.
Orada okumak bir ayrıcalıktır.yeninden belirtiyorum,boğaziçi üniversitesi;Çağdaş demokratik laik ve bağımsız Türkiyenin aydınlık yüzüdür.simgesidir.
30 Haziran 2008 11:26
eti.cin
ya bu okulun herturlu nımetınden faydalanıp böle boktan bir sebeple okula bok atabılıyorsanız denecek söz yoktur. sanki bu ülkede hersey yolunda gidiyomuştaaa tek yamugu bgzıcı yapmıss gbı konusmayın her yerde olan seyler bunlar insan yerı gelıo kendı evınde de rhtsız edılıo e ozaman da ev mi suclu olacak?
30 Haziran 2008 12:28
öteki
ayıp mı...bırakın gençler eğlensin...:)
130 Haziran 2008 12:58
-thebaşak-
hiç üni den mezun olmadım çok iyi bilemem ama nie kampüste balo?Kendilerine bi mekan bi yer ayarlamaları gerekmezmiymiş balo için?İlginç koskoca Boğaziçi bide.
130 Haziran 2008 13:05
donald
bencede haddinden fazla abartılmış boğaziçinde okuyan ve eğlenen sadece zenginler mi? kaldı ki sende ordasın beğenmiyorsan yol yakınken vazgeçersin. insan hayatında 1 kere ünvde mezuniyeti yaşıyor -istisnalar hariç- kaldı ki müzik seçimi oraya gelen herkesin ortak seçimi değildir muhtemelen dolayısıyla ellerinde olanla tabii ki eğlenicekler bence sende ertesi gün staja gidecek olmanın ya da aralarında bulunamamamın verdiği bişey sonucu bu kadar nefret oluştu;)
230 Haziran 2008 14:09
alice kendi alemınde
ne saçma bir savunma. eleştiri sever birinden bu sözleri duymak: Trajikomik
astiyag_keyaksar demis ki: Boğaziçini laf yok.
Boğaz içi üniversitesi ülkemizin aydınlık yüzüdür.
hatta güneşidir.
''taş düşmüş,dağ devrilmiş,tavşan kaçmış,geyik ölmüş,şu olmuş bu olmuş''
bu gibi saçmalıklar yuzunden boğaziçi üniversitesi eleştirilemez karalanamaz.
zaten bir o kaldı...
bana bir bu ilginç geldi.
bir arkadaş her okulda boyle demiş.
böyle midir yani? hiç mezunlar gününe katılmadım bilmiyorum. Ama olmaz ki.. 40 ında adam 20 sinde gence neden caka satsın.?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20613
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.