ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  Boğaziçi Üniversitesinde ayıp
ayip lan bogazici edep ya h
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

republic army
republic army
Bugün Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüste sözde mezunlar balosu var. şu anda da hayvanlara layık yüksek sesle süren parti 15.00dan beri kampüsü resmen kilitledi. özellikle yurtlarda kalan öğrenciler yurtlarına gitmek için yolu en az 10 dakika uzatmak zorunda kalıyorlar. sebebi de MEZUNLARA AYRILAN KAMPÜSE, ÖĞRENCİLER GİRİNCE MEZUNLAR RAHATSIZ OLUYORMUŞ.

Hadi bütün gün kampüse giriş çıkışımızı felçe ettiniz.(Allahtan gün boyunca acil bi durum olmadı). şimdi de 3. sınıf disko müzikleri eşliğinde KOPUYORLAR. bu mu boğaziçi mezunu olmak? rober hatemonun remixleriyle kendnizden geçmek mi? afferin size. mezun olmuşsunuz, adam? asla. olamayacaksınız da bu zihniyetle.

beni bu kadar rahatsız eden ne? yurdum güney kampüste, bu zengin, şık giyimli danaların tepindikleri yerin bikaç metre uzağında. ve yarın 6 buçukta staja gitmek üzere kalkmam gerkyor. yarın dersi, quizi, stajı olan onca öğrenci gibi.

nedir bu öğrencileri hiçe sayma, öğrenciilere saygısızlık? para babası mezunlara yağ çekme....

demekki bizden alınan paralar, yapılan bağışlar böyle partilere, balolara harcanıyıormuş.

aferin sana boğaziçi University, bir bilim yuvası olamamışsın, ne olduğun ortada....
 6   ~ 69 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
money talks..
 2   ~ 69 gün   mesajın adresini al  

eti.cin
eti.cin
iiki köyde okuom yok bızım orlarda böle sosyete işi seyler=) aksam ezanı dedın mı sesszlık cöker herkes evıne gırer=)

dj recep inthe house
dj recep inthe house
demekkı mal olan heryerde mal oluyooo bende sadece buralarda sanıoordum bu olayları koskoca bogazıcınde bıle var
~ 69 gün   mesajın adresini al  

republic army
republic army
but my cock shouts

republic army
republic army
hala güvenlik şefini dövmediğime pişmanım:((

gamzeeeee
gamzeeeee
hay maşallah 15.00'dan beri ha?hedef 40 gün 40 gece sanırım..
bu ne kopuk hayat,bu ne manyak yaşam tarzı,bu ne bohemdir??
 1   ~ 69 gün   mesajın adresini al  

#handkap06#
#handkap06#
bogazın içi tabi ogrenci giremez

hiyelk@r
hiyelk@r
sadece Boğaziçi Üniversitesi mezunlarına ait bi davranış bozukluğu değil, aynı şeyler farklı versiyonlarıyla, memleketin her yerinde ağırlıkla hissediliyor. okula yapılan yatırımları, okul çalışanları ve yönetici kadronun keyfine göre kullanması artık alışkanlık olmuş. ayrı ücret uygulamaları mı dersin, saat kısıtlamaları mı..
işte hep beklediğim şey, öğrencilerin hepsinin siz, biz varız diye buradasınız diyebilecek kapasiteye sahip olması. ama tabi bi kısmı da bu öncelik(?)lerden yararlanıyosa, zor tabi tepki vermek.

republic army
republic army
barda filmi inşallah bu gece boğaziçinde yaşanmaz.

ben baştan uyardım. sorumluluk kabul etmem

very liberal
very liberal
biraz uzun ama oldukca duygusal bır yazı,okurken aglayasım geldi,,gerckten samımıyım dalga gecmıyorum

vulcao
vulcao
bence biraz buyutmussun ama kendi fikrindir...
 3   ~ 69 gün   mesajın adresini al  

republic army
republic army
bence kdnini benim yerime koymalısın.

vulcao demis ki:
bence biraz buyutmussun ama kendi fikrindir...

sphinx®
sphinx®
ben bu durumu protesto etmek için mezun olmamayı düşünüyorum ki ortalamam da eylemimi destekler nitelikte.
 7   ~ 69 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
o değil de görsel bomba olmuş

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008