| |
republic army
|
Bugün Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüste sözde mezunlar balosu var. şu anda da hayvanlara layık yüksek sesle süren parti 15.00dan beri kampüsü resmen kilitledi. özellikle yurtlarda kalan öğrenciler yurtlarına gitmek için yolu en az 10 dakika uzatmak zorunda kalıyorlar. sebebi de MEZUNLARA AYRILAN KAMPÜSE, ÖĞRENCİLER GİRİNCE MEZUNLAR RAHATSIZ OLUYORMUŞ.
Hadi bütün gün kampüse giriş çıkışımızı felçe ettiniz.(Allahtan gün boyunca acil bi durum olmadı). şimdi de 3. sınıf disko müzikleri eşliğinde KOPUYORLAR. bu mu boğaziçi mezunu olmak? rober hatemonun remixleriyle kendnizden geçmek mi? afferin size. mezun olmuşsunuz, adam? asla. olamayacaksınız da bu zihniyetle.
beni bu kadar rahatsız eden ne? yurdum güney kampüste, bu zengin, şık giyimli danaların tepindikleri yerin bikaç metre uzağında. ve yarın 6 buçukta staja gitmek üzere kalkmam gerkyor. yarın dersi, quizi, stajı olan onca öğrenci gibi.
nedir bu öğrencileri hiçe sayma, öğrenciilere saygısızlık? para babası mezunlara yağ çekme....
demekki bizden alınan paralar, yapılan bağışlar böyle partilere, balolara harcanıyıormuş.
aferin sana boğaziçi University, bir bilim yuvası olamamışsın, ne olduğun ortada....
|
|
6 ~ 69 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
2 ~ 69 gün
|
|
| |
eti.cin
|
iiki köyde okuom yok bızım orlarda böle sosyete işi seyler=) aksam ezanı dedın mı sesszlık cöker herkes evıne gırer=)
|
|
2 ~ 69 gün
|
|
| |
dj recep inthe house
|
demekkı mal olan heryerde mal oluyooo bende sadece buralarda sanıoordum bu olayları koskoca bogazıcınde bıle var
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
republic army
|
|
|
2 ~ 69 gün
|
|
| |
republic army
|
hala güvenlik şefini dövmediğime pişmanım:((
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
gamzeeeee
|
hay maşallah 15.00'dan beri ha?hedef 40 gün 40 gece sanırım..
bu ne kopuk hayat,bu ne manyak yaşam tarzı,bu ne bohemdir??
|
|
1 ~ 69 gün
|
|
| |
#handkap06#
|
bogazın içi tabi ogrenci giremez
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
hiyelk@r
|
sadece Boğaziçi Üniversitesi mezunlarına ait bi davranış bozukluğu değil, aynı şeyler farklı versiyonlarıyla, memleketin her yerinde ağırlıkla hissediliyor. okula yapılan yatırımları, okul çalışanları ve yönetici kadronun keyfine göre kullanması artık alışkanlık olmuş. ayrı ücret uygulamaları mı dersin, saat kısıtlamaları mı..
işte hep beklediğim şey, öğrencilerin hepsinin siz, biz varız diye buradasınız diyebilecek kapasiteye sahip olması. ama tabi bi kısmı da bu öncelik(?)lerden yararlanıyosa, zor tabi tepki vermek.
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
republic army
|
barda filmi inşallah bu gece boğaziçinde yaşanmaz.
ben baştan uyardım. sorumluluk kabul etmem
|
|
2 ~ 69 gün
|
|
| |
very liberal
|
biraz uzun ama oldukca duygusal bır yazı,okurken aglayasım geldi,,gerckten samımıyım dalga gecmıyorum
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
vulcao
|
bence biraz buyutmussun ama kendi fikrindir...
|
|
3 ~ 69 gün
|
|
| |
republic army
|
bence kdnini benim yerime koymalısın.
vulcao demis ki: bence biraz buyutmussun ama kendi fikrindir... |
|
|
2 ~ 69 gün
|
|
| |
sphinx®
|
ben bu durumu protesto etmek için mezun olmamayı düşünüyorum ki ortalamam da eylemimi destekler nitelikte.
|
|
7 ~ 69 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
o değil de görsel bomba olmuş
|
|
~ 69 gün