| |
the punisher
|
kızm akıl ermio ozamanlar MEB e şikayet yada öc sıvısı yokmudu ozamanlar vücudumda sineye çekmişiz
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
çeke çeke o hale mi geldin punisher canım yaa:(
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
the punisher
|
ya bende sana acıdım canım yaaa resimde bi lokma ekmek dergibi
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
sokakta yaşıyorum ben punisher bilmiyosun sen ohhh konuş sen rahat rahat ashajdhsadh bi arkadaş acıdıda ondayım yaaa:(
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
**cedric**
|
tahtaya kaldırılmam sonra dayak yemekten salak olmam
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
jess aldor
|
tahtaya kalkmak en sevdiğim aktiviteydi. Örtmenlerim beni tahtaya kaldırır ve sınıfa bir öğrenci nasıl olmamalı sorusunun yanıtını beni sergileyerek göstertirlerdi.Kah güler kah ağlar,içimiz sevinçle dolar,sonra herkesin gözleri yaşlı birbirimize sarılır sabahlara kadar ağlardık. Örtmenim bir gün beni tahtaya kaldırıp,özür dilerim cocuğum seni burada sürekli rencide ettim,ben bundan cok pişmanım nolur beni affet dedi. Ben oralı olmadım tabi. Artık hayatımı öç almaya adadım.Sivil yaşantım boyunca onu arıycam bulana değin. Böleyken böle,işte....
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
musthiy
|
tahtaya kalkmak yada söz almak çokta sorun olmazdı üniversitedeyken. nasılsa saçmalar saçmalar hoca dayanamaz oturturdu yada sustururdu:)
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
vegatro
|
musthiy demis ki: tahtaya kalkmak yada söz almak çokta sorun olmazdı üniversitedeyken. nasılsa saçmalar saçmalar hoca dayanamaz oturturdu yada sustururdu:) |
Ama çok işe yarıyodu kanki be :D dimi :D
|
|
~ 51 gün
|
|
| |
musthiy
|
|
|
~ 51 gün