okul müdürü sigara içenlerin avucunda izmarit söndürüyodu benim kafamda söndürcekti bi çekildim aalnımda söndü..harry poter gibi izi kaldı orglar geldiğinde ışıldıyo
8 Temmuz 2008 02:55
bayanbaykuş
hatta aradan zamn gectıktn sonra nbr ıı mısın dıe sorardı cocuklara:)) cocukluunda sozkonusu organla ılgılı kotu bı anısı olduunu dusunuorm:))))
8 Temmuz 2008 02:56
secret smile(: l
ohaaa ohaaa ohaaaaaa sasafsf
the punisher demis ki: okul müdürü sigara içenlerin avucunda izmarit söndürüyodu benim kafamda söndürcekti bi çekildim aalnımda söndü..harry poter gibi izi kaldı orglar geldiğinde ışıldıyo
8 Temmuz 2008 02:57
cenarius
sıktıgına emin misin o zaman:))))))))
8 Temmuz 2008 02:57
cenarius
the punisher demis ki: okul müdürü sigara içenlerin avucunda izmarit söndürüyodu benim kafamda söndürcekti bi çekildim aalnımda söndü..harry poter gibi izi kaldı orglar geldiğinde ışıldıyo
o okul müdürü yaşıyormu?
8 Temmuz 2008 02:58
the punisher
secret smile bizim zamanımızdaki liseler böledi 90larda
8 Temmuz 2008 02:59
bayanbaykuş
ewtt hala anlatır arkadaslarım o guce bısı olmadıysa baya saglam dıe dalga gecerler :))))
8 Temmuz 2008 02:59
the punisher
dedesi bile yaşıyo
8 Temmuz 2008 03:00
cenarius
trajikomik hikaye :)biz yinede gülelim arkadasların mutlu şuan sorun yok:))))
8 Temmuz 2008 03:03
secret smile(: l
naptın sen yaa izmarit söndürmeler falan bırak allasen yaaa
the punisher demis ki: secret smile bizim zamanımızdaki liseler böledi 90larda
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20612
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.