ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > tahtaya kaldırılma

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

the punisher
the punisher
oda bişemi bu gerçek ama teknik resimci T cetveli kırmıştı kafamda
8 Temmuz 2008 02:41   mesajın adresini al  

içten
içten
tahtaya kalkmam kalkanı da sevmem :):)

8 Temmuz 2008 02:42   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
orta 1de ikinci matematik dersiydi heralde. matematiği de ingilizce görüyoruz, hoca ilk derste kitabın ilk sayfasını okuma ödevi vermiş. ikinci ders kimse okumamış tabii ben de dahil. sırayla soruyor anlat diye herkes okumadım falan diyor. ben de gerizekalı okumadım desene işte sen de, okudum ama anlamadım dedim. :D sen misin bunu diyen, neden anlamadın dedi. bilmediğim kelimeler vardı yalanı geldi tabi direkt. hangi kelimeler dedi, bilmiyorum ki ilk sayfada ne anlatılıyor. ilk cümlede introduce gördüm, aha dedim işte bunu bilmiyorum. tuttu beni elimden, sözde bir arkadaşımla tanıştırdı al sana introduce dedi ve attı beni sırama. ne utanmıştım o gün, göt herif ölsen üzülmem fatih sirek. böyleydi galiba adı.
8 Temmuz 2008 02:43   mesajın adresini al  

cenarius
cenarius

the punisher demis ki:
oda bişemi bu gerçek ama teknik resimci T cetveli kırmıştı kafamda

sonra ne oldu :)
8 Temmuz 2008 02:44   mesajın adresini al  

bayanbaykuş
bayanbaykuş
lısede de edebıyat ogretmenım kendısını kızdıran erkeklerın yanına otrp cınsel organlarını sıkıodu anlamadıımızı sanıodu herhalde ama cocuklar kıpkırmızı oluodu ıcım parcalanıodu yazık walla:))))
8 Temmuz 2008 02:44   mesajın adresini al  

the punisher
the punisher
ya pergel mergel gönye getirilmesi şarttı ben getirmiodum o olaydan sonra kırtasiyeci dükkanı gbi giriodum derse şimdiki aklım olsa ahhh
8 Temmuz 2008 02:47   mesajın adresini al  

the punisher
the punisher
tuttuğunu koparan bi hoca değilmiş

bayanbaykuş demis ki:
lısede de edebıyat ogretmenım kendısını kızdıran erkeklerın yanına otrp cınsel organlarını sıkıodu anlamadıımızı sanıodu herhalde ama cocuklar kıpkırmızı oluodu ıcım parcalanıodu yazık walla:))))
8 Temmuz 2008 02:49   mesajın adresini al  

bayanbaykuş
bayanbaykuş
belkı de kopmustr nerden bılıosun ayrıntıyı yazmadım :)))))
8 Temmuz 2008 02:50   mesajın adresini al  

cenarius
cenarius
bakma gülmüsüm sinirden valla !!bu nedir böyle ?herkesin okuldaki şiddetle ilgili bi anısı olmak zorunda sanki, bu tip öğretmenlerin öğretmenlikten baska hersey yapıyor sanırım!!
8 Temmuz 2008 02:51   mesajın adresini al  

the punisher
the punisher
ondan kız sayısı çok sizin sınıftaa
8 Temmuz 2008 02:51   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
oha pipi sıkmak da fena bir cezaymış. hem de o yaşta insan sadece pipisini düşünürken.
8 Temmuz 2008 02:52   mesajın adresini al  

cenarius
cenarius

bayanbaykuş demis ki:

yok böyle birşey, yuh yani, bu kadarına da ne denir artık yazık ..
8 Temmuz 2008 02:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008