gamzeeeee demis ki: böle bi fobi olamaz.buz keserdim ya tahtaya kalkma anı bana gelmişse.allahım bi de bildiğim haltı anlatamaz,yapamazdım,boka sarardım iice.yicek mi seni hoca be embesil anlat otur işte. herkesi tanıosun zaten sınıfta karşında popstar jüri üyeleri yok ki:S
sanırım baya bi öncelerden bahsediosun mesun oldun artık malum :)
29 Haziran 2008 23:54
daisy=) **solminör**
ah şimdi olucek ki o tahtaya kalkma durumu...
29 Haziran 2008 23:55
gamzeeeee
sanırım baya bi öncelerden bahsediosun mesun oldun artık malum :)
aferin çok zekisin.kaptın hemen olayı
29 Haziran 2008 23:55
kalahar
örtmenim ben kalmasam
29 Haziran 2008 23:57
alice kendi alemınde
Zevkli bişey
en zevklisi de yerine oturduğunda tahtaya bakıp ne kadar rezil duzensiz vsyazdığını gormek..
29 Haziran 2008 23:58
bigbang
alicei tahtaya kaldırıp dans etmek isterdim..
30 Haziran 2008 00:00
very liberal
hoca birini kaldırmak ıcın sınıfın arka sıralarına göz atarken,,hoca benı kaldırmasın diye defterıme yalandan yazılar yazarak mesgulum pıskolojisine her büründügümde hoca benı tahtaya kaldırmıstır.
30 Haziran 2008 00:15
sumud_
aa ben sunu cözmüştüm hiçbirşey bilmiosam ve sözlü varsa ne önüme ne de hocaya bakar sıradan biri gibi davranırdım...:) çünkü hocayla cok gözgöze gelince de hiç yüzüne bakmayınca da kaldırıyordu diger zamanlar arada kaynadım hep...
30 Haziran 2008 00:19
very liberal
tabiki bu hocadan hocaya degısır,hocayı cozdukten sonra ona göre taktık belırlemek lazım,,unıverstede bıle tahtaya kalkmaktan kurtulamadık
30 Haziran 2008 00:21
moonlight_sonata
anneyle aynı okulda olmak..annenin öğretmen olması ve bizim öğretmenin yerine derse girip beni tahtaya kaldırması..benim sen benim öğretmenim değilsin annemsin.çık sınıfımızdan! diye bağırışım üzerine annemden tokat yemem :) hey gidi..
330 Haziran 2008 01:35
souvereign jr.
tahtaya kaldırıldığımda bi panik bi heyecan sarıyo :S o yüzden sırada yaptığım soruyu tahtada yapamıyom. yada bi konu mu anlatıyom milletin gözüne bakçakmışız , baktıkça dikkatim dağılıyo bi soraki cümleyi unutuyom , ezberci eğitim sistemi işte zararları burda gözüküyo... bu yüzden tahtaya kaldırıldığımda çok pis panik oluyom. sıçtık diyom... kalp durmadan, nonstop atmaya devam ediyo. ne zaman yerime geçiyom kalp ritmim yavaşlıyo.
30 Haziran 2008 01:41
atmacaa
benim bu başlığa yazdığım mesajım nereye gittiiiiiii
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20612
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.