ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Eşinin üzerine dışkı döktü!
nisanyanin kavanozu bok diski
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sultana
sultana
Eşinin üzerine dışkı döktü!

Eşinin üzerine dışkı dolu kavanozu boşalttığı Müjde Nişanyan: Olayın şokuyla üzerime dökülen şeyi toprak zannettim (Vatan)

İSTANBUL Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sevan Nişanyan’ın kavanoza koyduğu dışkısını eşi Müjde Nişanyan’ın üzerine döktüğü öne sürüldü.

DIŞKISINI BOŞALTTI
Müjde Nişanyan, eşi Sevan Nişanyan’dan şikayetçi olurken, iddiaya göre olay şöyle gelişti: İzmir Selçuk’taki evlerinde iki gün önce eşiyle tartışan Sevan Nişanyan, kavanoza doldurduğu dışkısını eşi Nişanyan’ın üzerine döktü. Neye uğradığını şaşıran Müjde Nişanyan jandarmayı aradı. Jandarma, evdeki inceleme sonrası karakola götürdükleri çiftin ifadesini alırken, Sevan Nişanyan ‘Böyle kavgalar her ailede olur’ dedi. Komşuları, çiftin son günlerde sık sık kavga ettiklerini söyledi.
(http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/132200/Esinin-uzerine-diskisini-bosaltti-.html)

Sevan Nişanyan, mayıs ayının son günlerinde Şirince'deki evlerinde şiddetli bir kavganın ardından bir kavanoz dolusu dışkıyı karısının üzerine boşaltmış, eşi şikâyetçi olmuştu. Müjde Nişanyan olaydan sonra eşiyle görüşmediğini söyledi.
(http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=347076)

AGOS EŞİNİN ÜSTÜNE DIŞKISINI DÖKEN YAZARINA SAHİP ÇIKTI!... GAZETE YÖNETİMİ SEVAN NİŞANYAN'I NASIL SAVUNDU?...

Kadın örgütlerinin tartıştığı eşinin üzerine dışkınısı döken Agos yazarı ve Bilgi Üniversitesi hocası Sevan Nişanyan'ın işine son verilmesi isteği gazete yönetimince reddedildi.
26 Mayıs’ta yaşanan olaydan sonra durum tespiti için jandarmayı evine çağırdığını söyleyen Müjde Nişanyan, “Bugün bu başıma geliyorsa, yarın kezzap dökülebilir diye düşündüm. Olayın şokuyla üzerime dökülen şeyi toprak zannettim. Jandarmayı aradım ki, daha beteri başıma geldiğinde ‘Neden haber vermedin?’ demesinler” dedi.
(http://www.medyaradar.com/index.asp?sayfa=ayrinti&makid=18598)

konuyla ilgili verilen tepkiler de şunlar ;

Agos gazetesindeki Dışkı kavgası feminist tepkiye neden oldu.
Agos Gazetesi yazarı Sevan Nişanyan’ın bir kavanoz dışkıyı, eşi Müjde Nişanyan’ın başından aşağı dökmesiyle gazetede başlayan feminist tartışma, bir kadın gazetecinin istifasına neden oldu. Agos’un internet sayfası editörü Nuran Ağan, Genel Yayın Yönetmeni Etyen Mahçupyan’ın Feminizmin Bulanık Suları başlıklı yazısında kadınları aşağıladığını ve hakaret ettiğini belirterek istifa etti.

Kadınların protestosu

Sevan Nişanyan’ın eşine dışkı attığının duyulmasından sonra, Agos’ta çalışan kadınlar, bir protesto yazısıyla, gazete yönetiminin olaya sessiz kalmamasını istediler. Kadınlar, Hiçbir öfke, hiçbir sinir krizi hali, hiçbir gerekçenin kadına şiddeti açıklayamayacağını söylediler.
(http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=386511)

5   29 Haziran 2008 04:22   mesajın adresini al  

very liberal
very liberal
karısı daha iyi yetişşin dıye gubre niyetıne atmıs olabılır belkı
 2   29 Haziran 2008 04:25   mesajın adresini al  

sultana
sultana
Feminist Kollektif şöyle bir açıklama yaptı;

Feminist Kolektif, bir kavanoza doldurduğu dışkısını eşi Müjde Nişanyan'ın üzerine boşaltan Sevan Nişanyan'ı protesto etti; Nişanyan'ı her yerde teşhir edeceklerini açıkladı; çalışmalarında yer aldığı kurum ve kuruluşları da feministlerle birlikte tavır almaya çağırdı.

Bu da şiddet
Feministler kadına yönelik şiddetin kendini yalnızca dayakla, tecavüzle göstermediğini, aşağılama ve hakaretin de bu kapsamda olduğunu vurguladı. Kadına yönelik şiddetin hedefi onu toplumsal alanlardan kovmak, sindirmek, böylece ucuz işciliğe, ev ici hizmete, cinsel köleliğe, yoksulluğa, ikincil yan etkisiz toplumsal konumlara mahkum etmektir. Bu durum şiddeti uygulayanın toplumsal kimliğine bağlı olarak değişmez.

29 Haziran 2008 04:25   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
kadın boku yedi desene
29 Haziran 2008 04:26   mesajın adresini al  

sultana
sultana
konu hakkında Perihan Mağden'de eğlenceli bir yazı yazmış;
okumak isteyenler için ;
http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=YazarYazisi&ArticleID=885823&Yazar=PER%C4%B0HAN%20MA%C4%9EDEN&Date=29.06.2008&CategoryID=96
29 Haziran 2008 04:30   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i
Agos memleketin içine sıçan yazarada (allah rahmet eylesin) sahip çıkmıştı :)
29 Haziran 2008 04:30   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
sabahın bu saatinde ne boktan bi konu bu böyle yahu
29 Haziran 2008 04:32   mesajın adresini al  

sileriletken
sileriletken
iyi bok yemiş...
29 Haziran 2008 04:36   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i
Kantinin şu çıldırtan rekalmı yerine bir tuvalet kağıdı olsa daha makbule geçer diye düşünmeden edemedim :)
29 Haziran 2008 04:37   mesajın adresini al  

sileriletken
sileriletken
bir değil bir paket olsun bence...:D
29 Haziran 2008 04:40   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
bu başlığı günün en boktan başlığı ilan ediyorum
 1   29 Haziran 2008 05:51   mesajın adresini al  

sileriletken
sileriletken
ben de katılıyorum...
29 Haziran 2008 06:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008