archjaquerie
nası isterim ah bir bilsen ama inanılmaz sabır işi ya. bu insanın ya işi olmalı ya da çalışmasına gerek olmayan birinin ölümüne tutkusu olmalı. mimari modelleme gene gece gündüz uyumazsın yaparsın edersin ama karakter modelleme, animasyon fln.... bende o kadar sabır yok sanırsam ya:D
o sirketler nedeno kadar par döküolar o zaman anlamıyorum ya:D bi yerde hata yapıolar ama nerde? oynanabilir olsun sonsuz kara ekranda oynayıp duralım mesela:D da adam suda yürüsün ama suda bir kıpırdanma olmasın ne cıkar:D
bu kadar abartmaya gerek yok...böyle birşey iddia etmem zaten...ama grafik adına katledilmiş oyunlar listesi için tıklayınız
suskun erik demis ki: o sirketler nedeno kadar par döküolar o zaman anlamıyorum ya:D bi yerde hata yapıolar ama nerde? oynanabilir olsun sonsuz kara ekranda oynayıp duralım mesela:D da adam suda yürüsün ama suda bir kıpırdanma olmasın ne cıkar:D
28 Haziran 2008 23:18
sultanaz!
bir arkadaşım heyecandan ağladığını iddia ediyor :/
28 Haziran 2008 23:46
kaan dinçer
yıllarca söylentiler duyduk bu yaz çıkcak,ocakta çıkıcak,2005 kesin,hayır hayır 2007imiş,vs...
ama beklenen an geldi.daha yapımına başladılar amaolsun.her şey şahane olacak oyun tarihinni en mükemmeli geri döndü
29 Haziran 2008 00:56
hakan dinçer
oley valla..süper..yıllardır bekliyoruz ailecek çıkıcak diye araya bi wow sokuşturdular iflahımızı kestiler üzüntülere boğdular ama olucak..biliyodum bu günlerde geldiceğini
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20598
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.