ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
Diablo 3 duyuruldu
baal mephisto diablo
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sphinx®
sphinx®
Kendisine saygısı olan her bilgisayar oyuncusunu oturduğu yerden hoplatacak olan bir oyundur diablo...1.sini oynadık,2.sini akraba,asker yolu bekler gibi gözledik 4 yıl...ikinci oyun üzerinden yaklaşık 8 yıl geçtikten sonra blizzard bugün öğlen saatlerinde bombayı patlattı...linke tıklayıp bombayı kendi adınıza patlatın ;)

www.blizzard.com

ilk sayfayı hızlı geçmeyin,ufak animasyonu izleyin...

Aslında söylentiler,blizzard'ın büyük bir hızla kodcu ve tasarımcı almasıyla başlamıştı...Acaba dedi herkes...Sonra blizzard giriş sayfasına bir buz kütlesi koydu...kütle yavaş yavaş erirken söylentiler tavan yapmıştı...önce rune'leri gördük...

Ve bugün öğlen sularında blizzard mutlu haberi verdi...4 ya da 5 yıl sonra görüşmek dileğiyle diablo...
 3   ~ 55 gün   mesajın adresini al  

dj recep inthe house
dj recep inthe house
zamanın fenomenı yeniden sahalarda desene :d
~ 55 gün   mesajın adresini al  

archjaquerie
archjaquerie
offffffffffffff içim kıpır kıpır oldu... eski sevgilim geri mi dönüyor.. başından kalkamadığım ağzımın suları aka aka 2-3 kere bitirdiğim.. sonra bitti diye ağladığım oyun... yüreğim ağzıma geldi..... kelimelerin kifayetsiz kaldığı an...

sphinx®
sphinx®
blizzard yaparsa mutlaka iyi olur...geç olacak ama güzel olacak.

archjaquerie
archjaquerie
kimbilir ne kadar geç... Diablo çıktığında World of war craft ın ilk çıktığı yıl ki gibi iptal olucam sanırım... ((=

auloniad
auloniad
ya inanılmaz. tabi herkes farklı acıdan bakıyor ama o modellemeler nası modellemlerdir ya! kafayı yicem. o efektler o binalar.... oyun sektörüne saygı duyuyor bir gün bu sektörde modelleme yapmayı diliyorum yoksa kıskanclıgımdan ölecem!

baş rahip
baş rahip

archjaquerie
archjaquerie

suskun erik demis ki:
ya inanılmaz. tabi herkes farklı acıdan bakıyor ama o modellemeler nası modellemlerdir ya! kafayı yicem. o efektler o binalar.... oyun sektörüne saygı duyuyor bir gün bu sektörde modelleme yapmayı diliyorum yoksa kıskanclıgımdan ölecem!

umarım sende iyi işlere imza atarsında bizde hava atarız .. bi zamanlar bende olucam demişti oldu.. deriz.. ((=

aslan67
aslan67

souvereign jr.
souvereign jr.
ben bu oyunu da oynamadım.

sphinx®
sphinx®
askerlik tecil hakkımı diablo 3 için saklayacağım.

ufoozgur
ufoozgur
kaç gündür blizzard ın sitesini izliyorduk zaten. vatana millete hayırlı olsun :P

sphinx®
sphinx®
gameplay trailer'da barbar çok fena yardırıyo,izleyin :)

warcry
leap attcak
cleave

auloniad
auloniad
archjaquerie
nası isterim ah bir bilsen ama inanılmaz sabır işi ya. bu insanın ya işi olmalı ya da çalışmasına gerek olmayan birinin ölümüne tutkusu olmalı. mimari modelleme gene gece gündüz uyumazsın yaparsın edersin ama karakter modelleme, animasyon fln.... bende o kadar sabır yok sanırsam ya:D

sphinx®
sphinx®
sanatına karışmam,anlamam arkadaş..ben oynamayı bilirim. :)

auloniad
auloniad
yau sanatına karışmasan da mekanların etkileyiciliği, animasyonun kalitesi seni oyunda tutuyor birazda!

sphinx®
sphinx®
ünleme gerek yoktu :)

oynanabilirliği ise tüm süslemeye tercih ederim...

hellgate london fiyaskosunda gördüğümüz gibi.. :)

auloniad
auloniad
o sirketler nedeno kadar par döküolar o zaman anlamıyorum ya:D bi yerde hata yapıolar ama nerde? oynanabilir olsun sonsuz kara ekranda oynayıp duralım mesela:D da adam suda yürüsün ama suda bir kıpırdanma olmasın ne cıkar:D

republic army
republic army
 1   ~ 55 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
bu kadar abartmaya gerek yok...böyle birşey iddia etmem zaten...ama grafik adına katledilmiş oyunlar listesi için tıklayınız

suskun erik demis ki:
o sirketler nedeno kadar par döküolar o zaman anlamıyorum ya:D bi yerde hata yapıolar ama nerde? oynanabilir olsun sonsuz kara ekranda oynayıp duralım mesela:D da adam suda yürüsün ama suda bir kıpırdanma olmasın ne cıkar:D

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008