| |
ßµ®ãk
|
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
beni heyecanlandıran yegane oyun..
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
biryerde sistem gereksınımlerını yazmıs ama pek ınandırıcı gelmedi :D
atı 4870
, 4 gb ram,
Core2 duo 2,2,
directX 10.1,
12 gb boş hard
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
kwn©h
|
ohhaaa...
oyun için ayrı bi pc tutalım el altında =S
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
pigu
|
yauu bu oyunlar çok gelişiyor yetişemiyorz
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
aklımda bir süredir sağlam bır kasa toplama fıkrı var ama once maaşı kredi kartlarına yatırma alıskanlıgından vazgecmem lazım :D
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ben bi kere mi ne oynadım pek beğenemedim ya :S
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
kwn©h
|
zor o dediğin bea (:
ßµ®ãk demis ki: aklımda bir süredir sağlam bır kasa toplama fıkrı var ama once maaşı kredi kartlarıa yatırma alıskanlıgından vazgecmem lazım :D |
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
güveeen
|
senaryo farklı senelerde mi geçiyo? en alttaki resim eski savaş dönemi gibi
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
acaba dıyorum sadece kasa olmak uzere 1 mılyara saglam bırsey yapılabılırmı?ekran olarak laptop un ekranını kullanmayı dusunuyorum,aslında arastırmak lazım fıyatları pek bılmıyorum su an nedir ne değildir ama yapılabılır dusuncesındeyim.
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
güveeen demis ki: senaryo farklı senelerde mi geçiyo? en alttaki resim eski savaş dönemi gibi |
Beşinci seride Call of Duty World at War adı ile piyasaya sürülecek oyunda yine ikinci dünya savaşı dönemine geri dönüş yapılıyor. Türünün meraklıları tarafından merakla beklenen oyunun bu yılın sonlarında tamamlanması bekleniyor.
Kaynak: http://www.uruninceleme.com/haberdetay.aspx?Id=1370
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
kwn©h
|
1tekliğe sadece kasa (:
hayırdır,araba niyetine falanda mı kullancan =p
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
zamanında vatan da gormustum 900 kusure sadece ekran kartını (: ona bakarsak 1 cok değil sanırım (:
|
|
~ 69 gün
|
|
| |
güveeen
|
ben tersini yaptım. laptopu 12 inch aldım, televizyona bağlıyorum, divxleri tv'den izliyorum, hatta ps3 sixaxislerini de takıyorum bilgisayara beleşe aldığım pes2008 pc'yi ps3'te oynar gibi oynuyorum.
ßµ®ãk demis ki: acaba dıyorum sadece kasa olmak uzere 1 mılyara saglam bırsey yapılabılırmı?ekran olarak laptop un ekranını kullanmayı dusunuyorum,aslında arastırmak lazım fıyatları pek bılmıyorum su an nedir ne değildir ama yapılabılır dusuncesındeyim. |
|
|
~ 69 gün
|
|
| |