ben köyceğiz gölünün kenarında bir evde oturup bu satırları yazmaktayım şu an.gene de katılabilir miyim?
26 Haziran 2008 12:53
***jano***
aaa soruya bak ;)
26 Haziran 2008 12:53
bigbang
heyyyyyyyyyyy beni de alın aranıza sizi çok seviyorum
26 Haziran 2008 12:54
stajyer mafya
ama benim anlamadigim , burada deniz yok. yani 20 senedir her yaz burdayim henüz deniz görmek nasip olmadi. ekincik ten mi bahsediyorsunuz?arabayla yarim saatten fazla
26 Haziran 2008 12:55
***jano***
sen gelirsen ben gelemm söliyim ya o ya ben ;)
26 Haziran 2008 12:56
kaldera
stajyer mafya demis ki: ama benim anlamadigim , burada deniz yok. yani 20 senedir her yaz burdayim henüz deniz görmek nasip olmadi. ekincik ten mi bahsediyorsunuz?arabayla yarim saatten fazla
simdi olay soyle..kamp yerimiz koycegız golunun orada..sabah kalkıoruz otobusumzle gocek e gidiyoruz tekne turuna.ertesı gun sedir adasına gıdıoruz..boyle boyle 1 hafta eğlenioruz..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20548
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.