ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
hürriyet gazetesi yazarlarından ahmet hakan'ın yazdığı bir yazı. mütemadiyen saçmalayan ahmet hakan başlığı bile doğru düzgün atamamış.
Fatih Terim’den nefretimin 8 nedeni
BİR: Küçük dağları sen mi yarattın birader diye bakıldığında suratına Hayır... Hayır... Sadece küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım ifadesini takınarak iticilik şampiyonu olduğu için...
İKİ: Soğukkanlı bir değerlendirmeyle en fazla Çok ballı bir adam yorumunu hak ettiği halde Ben Fatih Terim... Futbolun kitabını tersten yazmış adam triplerine girdiği için...
ÜÇ: Zaferden sonraki afra tafrasının çekilmezliği nedeniyle, milli maçlarımızda beni ve benim gibileri hep İçimizdeki İrlandalı olmak gibi kahredici bir pozisyona sürüklediği için...
DÖRT: Başarı, zafer, galibiyet... Bunların eleştirilere en güzel yanıt olabileceğini düşünemeyip laf geçirme hevesine yenik düştüğü için... Yani başarıyı hazmetme kapasitesi acayip sığ olduğu için...
BEŞ: Elde ettiği zaferlerde mahalle baskısı nedeniyle oyuna soktuğu futbolcunun büyük payına rağmen, bu durumu zerre kadar aklına getirmeyip Fatih Terim mucizenin öteki adıdır havası bastığı için...
ALTI: Sırf şişkin egosunu daha da şişirmek ve Fatih Terim karizmasını belirgin kılmak amacıyla herkesin dediğinin tersini yapmaya kalkarken, zoru ve fiyaskoyu görünce anında tornistan ettiği için...
YEDİ: Kendisinden Fatih Terim diye söz ettiği için...
SEKİZ: Dışarıda, içeride bilen bilmeyen herkesin basbayağı bir mistik olay olarak yorumladıkları tuhaf bir galibiyetin ardından Kabaramazsın kel Fatma oyunu oynadığı için...
arkadaşlar fark ettinzmi? fatih terim yaptığı hareketlerden sonra staddaki büyük ekrana bakıp kendisinin nası göründüğünü çözmeye çalısıyor ..
BU KADAR DA İBNELİK OLMAZKİ!
518 Haziran 2008 11:57
ıssız
yahu bu adam maç esnasında sürekli ekrana bakan,kameraların kendisini çektiğini görünce maymunluk yapan bi heriftir
nasıl sevilir böyle bi insan
218 Haziran 2008 12:00
reflexx06
buraların hepsı benım dıger tarafada ortagım havaları benı olduruyo höytttt bu ne densizlik diyesim var :))
118 Haziran 2008 12:02
mezo nuko
hakkaten harcamışsınız gençler fatih hocayı
bence futbolun saha dışında ilgi görmesini sağlayan biri,çok renkli insan,ve türk insanı profilini sergiliyor beğensek de beğenmesek de
italya adam hasta,türkiyede nefretle anılıyo
ben bi Beşiktaşı olarak çok seviyorum
18 Haziran 2008 12:05
#handkap06#
hakkaten harcamışsınız gençler fatih hocayı
adamın hocalıgına sallayan yok zaten.. yaptıgı ibneliklere, almadıgı topculara, kendisini 70 milyonluk bir ülkenin takımının en buyugu benim demesine, ekrana bakıp şebeklige devam etmesine,,,, ben bilirim ben ederim havasına sallıyoruz:)
318 Haziran 2008 12:08
dem
Fatih Terim Türk teknik direktörlerin en başarılısıdır.40 yaşından sonra 3 dil öğrendiği için ayrıca tebrik etmek gerekir.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20465
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.