ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Sanal Gece Alemi
turkce dil secenegi pozisyon zenginligi sanal seks
Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

tine®©in
tine®©in
http://www.redlightcenter.com/index.asp

böyle bi site varmış,
''Buram Buram Silikon'' blogunun yazarı ve grou.ps ' un kurucusu Emre Sokullu'nun fazlasıyla ilgisini çekmiş ve bunun yeni bir trend olacağından bahsediyor. California'da internet dünyası adına fazlasıyla söz sahibi olan Emre Sokullu'nun blogunda yer alması, benim ziyaret etmem için yeterli oldu. Zaten orada da öyle demiş, ''ilginizi çekmeyebilir ama bu tarza ilerde çok sık rastlayacağız.'' diye de yorum yapılmış, an itibariyle tembelliğim üstümde olduğu için profil oluşturmadım ama Türkler arasında çok popüler olcağı kesin adamlar Türkçe dil seceneği koymuşlar haha:)
ha niye buraya koydum malum libidolu başlıklar revaçta, bi kaçımızı oraya yönlendirirsek kantin rahatlar bi nebze:) en başta ben gidiim di mi:)
sanal sekste son noktaslogan bile buldum siteye

17 Haziran 2008 21:20   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
:D zamanında kurulum dosyasını indirmiştim de sonradan uğraşmadım. paşa paşa world of warcraft'a geri döndüm :D
17 Haziran 2008 21:22   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ogame tarzı bir şeymiş site tou olayından anladığım kadarıyla, yalnız teknolojiye acıcaktım ben bunu:S
17 Haziran 2008 21:22   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
tane® ©an demis ki:
ogame tarzı bir şeymiş site tou olayından anladığım kadarıyla, yalnız teknolojiye acıcaktım ben bunu:S

???nasıl puan alınıyor..:O)
17 Haziran 2008 21:30   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
bilmem van nayt standleri sayıyolardır herhal ufoözgür oynamış ona sor, ben sadece bi yerde gördüm ilgimi celbetti, site turur attım grafikler eh işte ama asıl olay endir bilmiyorum
17 Haziran 2008 21:38   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
tane® ©an demis ki:
bilmem van nayt standleri sayıyolardır herhal ufoözgür oynamış ona sor, ben sadece bi yerde gördüm ilgimi celbetti, site turur attım grafikler eh işte ama asıl olay endir bilmiyorum

trt tek kanalken güreş şampiyonaları olur,ata sporumuz(!) olduğu içün trt 1 de sık yayınlanırdı...genelde genç sunuculara görev verilirdi müsabakaları anlatmaları için...çoğu bu sporun terminolojisini bilmediğinden enteresan söz öbekleri oluşurdu...misal

arkadan bastırdı ve 3 puanı aldı

1   17 Haziran 2008 21:49   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
kopuyoruz koop koop :)
17 Haziran 2008 21:51   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
-ayse seviş benle
-anca sanalda haha
-tamam üye ol redlighte prova yapalım bana uyar
17 Haziran 2008 21:57   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
17 Haziran 2008 22:21   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
expanding your fantasy.
17 Haziran 2008 22:23   mesajın adresini al  

reflexx06
reflexx06
bari gecelerımıze dokunmayın anasını satım heryerı sanala bagladınız gecelerıme dokundurmam arkadas :)))
 1   17 Haziran 2008 22:25   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
ha niye buraya koydum malum libidolu başlıklar revaçta, bi kaçımızı oraya yönlendirirsek kantin rahatlar bi nebze:)

gerçekten tek amacın bu muydu?
bana pek inandırıcı gelmedi ya neyse..
17 Haziran 2008 22:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008