ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > en sevdiğiniz ahmet kaya şarkısı?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

kwn©h
kwn©h
basligi acan kisi bile belirtmis;

adama ve düşüncesi olayına girmiyorum(pek sevdiğimi söyleyemem zaten)
.. konu müzik..

diye ama gelen yorumlara bak...
18 Haziran 2008 09:43   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
evet dinledik!
allah belamızı versin!!
teröristin önde gideniyiz!!!
neden?
lanet olası kum gibi'yi kafama sıkar giderim'i dinledğimiz için...

ya arkadaşım olay ne sen ne bahsediosun yuh ya..lan kimse bu sayfada PKK yı savunmuo iyice bi okuyun başlığı!!ha çok gücüne gitti hakaten nefret ediosun adamdan bari böyle konuşup da konuyu saptırma!!
18 Haziran 2008 09:51   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
yok arkadasa kizmayin ama...

Ahmet Kaya dinledik suclu biziz...

hepimiz birden terorist olduk simdi,daglara cikicaz yarin obur gun...
18 Haziran 2008 09:53   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
-ki 1de adamin boktanligina deginmissin ama ayni cumleler icinde Sehit kelimesine yer vermissin...
18 Haziran 2008 09:53   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bebek katillerinin ve onu destekleyenlerin yaşamaya bile hakkı yok gözümde. 30 bin insanın başını yediler. Savunulacak hiç bir yanları yoktur ve olamaz da..

30 bin ve 70 milyon tanımlarına hastayım..yahu hiç artmıyo mu bu sayı?:))

terörün her türüne lanet olsun.......ama burda konu terör değil..onu da başka bir platformda tartışırız.....kategori müzik....ha dersinki kardeşim ben bu adamı sevmem ve dinlemem.hiçbir şarkısını sevmiyıorum..tamam.....işin siyasi kısmına geleceksen de aç bi konu..orda herkes düşüncesini sölesin...
 2   18 Haziran 2008 10:04   mesajın adresini al  

cinmax
cinmax
Bana birşeyler anlat
Canım çok sıkılıyor
Bana birşeyler anlat
İçim içimden geçiyor
Yanımdasın susuyorsun
Susuyor konuşmuyorsun
Bakıyor görmüyorsun
Dokunsan donacağım
İçimde intihar korkusu var
Bir gülsen ağlayacağım
Bir gülsen kendimi bulacağım
Depremler oluyor beynimde
Dışarda siren sesi var
Her yanımda susmuş insanlar
İçimde ölen biri var
Hadi birşeyler söyle
Çocuk gözlerim dolsun
İçinden git diyorsun
Duyuyorum gülüm
Gideceğim, son olsun
İçimde soluyorsun
İki can var içimde
Korkular salıyorsun üstüme korkular
Her an başka biçimde
18 Haziran 2008 10:20   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
kerwane
18 Haziran 2008 11:03   mesajın adresini al  

life is resist
life is resist
hadi bize gidelim de en çok beğendiklerim arasında
18 Haziran 2008 11:45   mesajın adresini al  

yeryüzü meleği
yeryüzü meleği
nerden bileceksiniz
18 Haziran 2008 12:18   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
Konuya ne kadar hakim olduğun buradan anlaşılıyor. System of a Down, Atatürk'e küfretmemiştir. Kendileriyle yapılan bir röportajda da Bizim sorunumuz hükümetlerle, milletlerle değil demişlerdir. Onlar Ermeni soykırımına inanıyor, bunu savunuyorlar. Sen inanırsın inanmazsın bu senin kendi görüşün. Sonuçta şarkılarını dinlemek suça ortak olmak değildir ki eğer ortada bir suç varsa.
Eğer ortada yapılan bir sanat varsa önemli olan bunun neye hizmet ettiği değildir. Çünkü sanat evrenseldir. Beğeniyle alakalı birşeydir. Emin ol burada kimse aa bak adam PKK ya yardım ediyor madem öyle dinleyeyim diyerek dinlemiyor Ahmet Kaya'yı. Ya da ben Türklere küfür ediyor SOAD dinleyeyim bari demiyorum. Bazı şeyler milletlerle, insanların politik duruşlarıyla alakalı değildir. Dünyada bunlardan daha önemli olan şeyler de vardır. Evet PKK insanları öldürdü. Yanlış. TSK da insanları öldürdü. Yanlış. IRA da insanları öldürüyor. ETA da öldürüyor. Amerika da öldürüyor. Çin de ölüdürüyor. Yanlış değil mi? Yanlış. Sorun burda herşeyi Ben Türk'üm, damarlarımda Türk kanı akar mantığıyla çözmeye çalışmak. Öncelikle insansın, damarlarında insan kanı akıyor. Bunu algılayabildiğimiz zaman herşey düzelecek.

Bu arada nolur artık konuya geri dönelim. Eğer siyaset konuşacaksak bir başlık açalım da orada tartışalım, bu başlığı kirletmeyelim.

galataper demis ki:
benim canımı sıkan halkımızdaki omurgasızlık.
system of a down Atatürke küfretmiş. -Amaaan canım müzik evrenseldir görüşlerine katılmıyorum ama it is a pencil şarkıları çok güzel. Olsun dinleyelim. Ahmet kaya terörist olabilir ama kum gibiyi dinledin mi süper süper.
Yani bi duruşumuz olmalı ne biliyim böylelerine karşı alem-i cihan olsalar tepki koymalıyız. Bugün system of a downın it is a pencil şarkısı dinlenir yarın adamlar Atatürke hakaret eder o hoş karşılanır. Normalleşir. Bir yandan ahmet kaya gibileri çıkar terör propagandası yapılır gelişir büyür tüm hücrelerimize işler.Bir bakarız ki tepkisiz böyle global millet kavramından yoksun her ortama giren omurgasız duyarsız bir millet oluvermişiz. (gerçi şu anda bu yolda son sürat ilerliyoruz ama bir yerde frene basmalıyız).
 2   18 Haziran 2008 12:41   mesajın adresini al  

bilmemneden
bilmemneden
nerden bileceksiniz ..
18 Haziran 2008 12:43   mesajın adresini al  

ripcord
ripcord
Kum Gibi

çok ahşap bi parça.
18 Haziran 2008 12:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008