ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > en sevdiğiniz ahmet kaya şarkısı?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

galataper
galataper
evet sevdiğiniz ahmet kaya şarkıları diyor..
ahmet kayayı seviyormusunuz demiyor

tamam işte benim de yorumum ahmet kayaya bir şarkılarına iki..
Teröristler de onlara böyle destek verenler de o binlerce şehidin kanında boğulsun inşallah...Haram olsun kazandıkları her kuruş..
 4   18 Haziran 2008 00:08   mesajın adresini al  

atilla0211
atilla0211
o mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız orda mahur şarkıya ayrı bir ambiyans katıyo bee
18 Haziran 2008 00:09   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Tatar Ramazan filminin müziklerini yapmış aynı zamanda.
ozaman Ahmet Kaya dinlemem ben diyenler bu filmi de izlememiş olurlar ki Kadir İnanırın en güzel filmidir.
18 Haziran 2008 00:10   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
kan...kandan başka ne bilirsiniz ki siz? varsa yoksa kan. hani nerede insanların eşitliği..

galataper demis ki:

Teröristler de onlara böyle destek verenler de o binlerce şehidin kanında boğulsun inşallah...Haram olsun kazandıkları her kuruş..
 1   18 Haziran 2008 00:11   mesajın adresini al  

' erkansyn
'        erkansyn
deniz_can.ha ahmet kaya nın şarkıLarını sevmişsin ha da ahmet kaya nın kendisini.benim için her ikisi de aynı kapının anahtarı...
18 Haziran 2008 00:11   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
eğer ki ahmet kaya bu konuda eleştiriliyorsa aynı şekilde ibrahim tatlıses de eleştirilmeli...

ama ikisinin de çok güzel şarkıları var..açıp dinlediğim de çok olur..kardeşim mesela biraz millet sevgisini abartan bir insan olmasına ve ahmet kaya yı hiç sevmemesine rağmen açın mp3 çalarını hiç yoksa 10 tane parçası vardır..

her ikisinin de müzisyen yönüne saygım sonsuz...

kafama sıkar giderim belki çok klasik bir şarkı ama duyduğum an tüylerim diken diken olur:)
18 Haziran 2008 00:11   mesajın adresini al  

öteki
öteki
bir sanatçının farklı görüşlerden bir çok insanı birleştirebildiğini görmek güzel...
 2   18 Haziran 2008 00:12   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
galataper

ha yani diosun ki adam besteci yeteneğini o duygularını bastrsın madem pkk yanlısı bi iş yapmasın bok yemesin otursun diyorsun...

abi kimbilir sen,n dinlediğin daha ne şarkıcılar ne boklar yemekte de sadece ahmet kaya görüşünü belli etmiş...
 2   18 Haziran 2008 00:14   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
hayır madem adamı sevmiyorsu Ahmet kayanın politik görüşleri diye başlık açın orda biz de tartışalım.
bu arada favorim kum gibi
bi de sanki bu başlık daha önce acılmıştı yaf, aynı tartışmalar olmuştu hatta
18 Haziran 2008 00:15   mesajın adresini al  

galataper
galataper
kan...kandan başka ne bilirsiniz ki siz? varsa yoksa kan. hani nerede insanların eşitliği..

eşitlik mi istiyorsun. Ne günahı vardı 20 yaşında yavruların. HErkes anasının kuzusu değil mi. Niye öldürüldü onca genç. Hangi köpek sebep oldu. Apo.Kırdırmadı mı insanları insanlara.Eşitlikten bahsediyorsun bilgisayar başında sen sıcak evinde eşitlikten bahsederken şu an hala eksi derecelerde dağda kaç asker nöbet tutuyor biliyor musun? Kaç genç şu an içlerinde korkuyla vatan bekliyor biliyo musun? ve ne yüzden bekliyorlar onlar bu apo denen şerefsiz yüzünden ve onun yardakçıları yüzünden. Peki ahmet kaya denen terörist ne yaptı. onları övdü. İçine sindirebiliyorsanız buyurun ama ben sindiremiyorum içime.
 1   18 Haziran 2008 00:15   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
şimdi vikipediden hayatını okudum da 99 yılından sora sapıtmış adam bence siyasi olarak , ve zaten 1 yıl sora da ölmüş. o yüzden çok kişinin ahını aldığı belli, fakat şarkıları harika...
18 Haziran 2008 00:15   mesajın adresini al  

galataper
galataper

daisy=) kaidena demis ki:
galataper

ha yani diosun ki adam besteci yeteneğini o duygularını bastrsın madem pkk yanlısı bi iş yapmasın bok yemesin otursun diyorsun...

abi kimbilir sen,n dinlediğin daha ne şarkıcılar ne boklar yemekte de sadece ahmet kaya görüşünü belli etmiş...

bebek katillerinin ve onu destekleyenlerin yaşamaya bile hakkı yok gözümde. 30 bin insanın başını yediler. Savunulacak hiç bir yanları yoktur ve olamaz da..
 1   18 Haziran 2008 00:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008