ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > İngilizce Özel Ders
ingilizce yeterlilik sinavi ingilizce muafiyet sinavi takviye english ozel ders ingilizce
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

denizci82
denizci82
İngilizceyi sıfırdan başlayarak öğrenmek isteyenler, okulda ingilizce dersinden sıkıntısı olan öğrenciler.. ev ödevlerinizde, sunumlarınızda, sınavlara hazırlık aşamasında profesyonel desteğe ihtiyacınız olduğunda size bir telefon kadar yakınız. İster evinizde, ister eğitmenin evinde, sizin için en uygun saatlerde birebir özel ders alarak ingilizceyi çok kısa zamanda sorun olmaktan çıkarabilirsiniz. İlk ders ücretsizdir. Kaynak kitap olarak Headway serisi takip edilecektir. Her dersin ardından eğitmenin öğrenciye workbook kitabından vereceği worksheet ödevler günü gününe aksatılmadan yapılacaktır. İsteğe bağlı olarak opsiyonel yardımcı kitap da öğrenciyle yapılan görüşme neticesinde gerekirse kullanılacaktır. Haftalık ders saati öğrenciyle yapılacak yüzyüze görüşmeden sonra belirlenecektir. Saat ücreti 25 ytl. İngilizceyi yüksek lisanslı, alanında profesyonel eğitmenden öğrenin.Özel ders alın, sınıf arkadaşlarınızdan bir adım öne çıkın!

0533 399 2408 - İbrahim
 8   16 Haziran 2008 15:42   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
tekirdağ caivrından almak isteyen varsa beni bulsun, her seviyede kurs veririm:)fiyat 25miş bak, gayet ciddiyim. meslek ingilizceleri,şekspir ingilizcesi, amerikan slang hariç her tür ingilizceyi öğretirim
16 Haziran 2008 16:46   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
çok etkilendim ilandan.
16 Haziran 2008 18:44   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
Kaynak kitap olarak Headway serisi takip edilecektir.

İlk ders gibi Headway seriside ücretsizse şerefsizim ben alırım bu özel dersi...

ama 25 ytl pek bi az geldi bence... profesyonelim diyen adam kendine güvenip, emeğini bilir ve karşılığını almak ister.
 1   16 Haziran 2008 18:52   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
tamam benden al 50 ytl saati:) benim o bebelerden sonra kim gelirse gelsin lokum gibi gelir var ya:)

eterlielbisemudguard demis ki:
Kaynak kitap olarak Headway serisi takip edilecektir.

İlk ders gibi Headway seriside ücretsizse şerefsizim ben alırım bu özel dersi...

ama 25 ytl pek bi az geldi bence... profesyonelim diyen adam kendine güvenip, emeğini bilir ve karşılığını almak ister.
16 Haziran 2008 18:53   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
tamam benden al 50 ytl saati:) benim o bebelerden sonra kim gelirse gelsin lokum gibi gelir var ya:)

Headway serisi bandrollü ücretsiz mi? Özel derslerimde kullanmak için lazımda yağlı kapı arıyodum bende bu konuda :Pp
16 Haziran 2008 18:54   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
ben kendim yazıcam sana kitap ayıp ediyorsun:)

eterlielbisemudguard demis ki:

Headway serisi bandrollü ücretsiz mi? Özel derslerimde kullanmak için lazımda yağlı kapı arıyodum bende bu konuda :Pp
16 Haziran 2008 18:57   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
Taner Can bizde o zaman kantinde bi çok kişi tarafından bilinen insanlar olarak seri ilan verelim...

Seyahat problemi olamayan karın tokluğuna ve kalıcak yer ayarlanması şartıyla yaz aylarında tatil yörelerinde oturan siz nadide insanlara özel ders verilir :D
16 Haziran 2008 18:59   mesajın adresini al  

tegan pelin
tegan pelin
adamın ilgi alanları bile ingilizce profilinde. tanercan senin ilgi alanların ingilizce değil kimse senden ders almaz bence :((
16 Haziran 2008 18:59   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
Gemi inşaatı ve gemi mak. müh.

Ayrıca bölüm bu ama kendindeki ders verme güvenine bak takdir ediyorum.
16 Haziran 2008 19:00   mesajın adresini al  

eskici
eskici
tanercanın avatarına baksam bırde denızcının avatarına baksam derdım kı tanercandan alayım yan gelıp yan anlatır.belkı para da almaz :)
16 Haziran 2008 19:01   mesajın adresini al  

tegan pelin
tegan pelin
erasmus da yapmış kesin sokak dilini ve aksanlı konuşmayı filan da biliyodur çok arkadaşı olmuştur yurtdışında yararlı olabilir tanercan bence sen denizci82'den ders al geleceğe yatırım olur :))))))))))))
16 Haziran 2008 19:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008