| |
mazzy
|
Istanbul' daki evimizde 3 tane siyah kedimiz var. 12 Temmuz dogumlular.. yani 3 ayliklar.. simsiyah ücü de.. biri cok muzur, biri cok uysal, biri de ilkinin taklitcisi.. süper tatli seyler, elimizde olsa vermices ama evde 4 kedi ile nereye kadar di mi?
ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim..
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
sabbah
|
Bizde de olmasa bırakmazdım ama,maalesef..
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
edanir
|
kedilerinizden an mülayim olanına club 46 ahalisi olarak talibiz.
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
fatih
|
Yerim ben onları resimleri var mı? Seneye eve çıktığımda alabilir miyim? Miyaow. Pati ver minnoş! Aman da aman! Yok veya vermeyin yazık hayvancağıza 24 saat sıkıp mıncıklayacağım çünkü
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
deniz
|
bu teklife atlamak istiyorum fakat biliyorum ki ev arkadaşlarım hayvan düşmanı... bu forumu da kesin okumucaklar zaten, rahat rahat konuşabilirim arkalarından :)
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
deniz
|
şş esra, bunu belki okursan diye not olarak iliştiriyorum: yalan mı be!!!
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
remorphas
|
Benim golden ım la anlaşcaklarını bilsem 3 ünü birden alırdım walla :))
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
remorphas
|
hayvan severler "golden retriever" grubuna da gelsinler bu arada...
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
walla kedileri severim ama uzak dursunlar artık:( gecen bahar kedinin biri ısırmıştı 2 ay uraştım aşılar:D tovbe billah sokulmuyom artık her ne kadar sevimli bulsam da, kuduz aşısı can yakıo
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
mazzy
|
resimleri var, isteyene maille gönderebilirim, gerci resimdeki halleri daha 1.5 aylikken.
cidden almak isteyen olursa bana özel mesaj atsin, ayrintili mail atarim.
biraz da öviyim kedileri: kumlarindan baska yere yapmazlar. ilk asilari yapildi. gayet sagliklilar.ücü de erkek.
atos portos ve aramis koyduk isimlerini.ama hangisi atos hangisi portos, hangisi aramis, hicbir fikrimiz yok. dogduklarinda koyduk isimlerini, o günden beri karistiriyoruz:)
bizim evde 4 kedi var ama insanlar evde kedi gördüklerine sasiriyorlar. yani insan temiz bakarsa eve kedi kokusu da sinmiyor.
elimde olsa buraya (almanya ya) alacagim ama proje cizerken beni asla rahat birakmayacaklarina eminim ( kagit hisirtilari vs. en deli olduklari seyler).
dedigim gibi, gercekten almak isteyen varsa bana özel mesaj atsin, resimlerini filan da yollarim.
simdi bir kedi sahibi olmanin tam sirasi! :)
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
vulcao
|
yahu Golden alırım ben var mı ? Golden isterim beeeeeen
Golden da Golden :) bahçemizde yaşar büyür.
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
mazzy
|
gencler hadi taze kedi var, kisin sicak yazin hos tutar yüreginizi..
yok mu kedi seveen??
|
|
~ 1038 gün
|
|
| |
elif
|
Evde altı kedim var, dördü mini mini (Gerçi üç aylıga yaklasıyorlar büyüyor benim tosunlarım ama...) erkek yavru...
İki beyaz, bir tekir, bir de sarı... Ben de ev arıyorum torunlarıma... :D
|
|
~ 1038 gün
|
|
| |
mazzy
|
masallah, yan aptartmanda bi kedici teyze vardi kücükken, o tarz olmus
(bizim de pek bi farkimiz yok gerci)
|
|
~ 1038 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ya ben şimdi arkadaştan geldim ve böyle gri-mavi arası bi renkte oyuncak gibi bi kedi getirdi birisi inanılmazdı hayatımda gördüğüm en güzel kediydi .. iran kedisi falandı galiba tüylerden oluşuyordu suratı da furby gibiydi..
|
|
~ 1038 gün
|
|
| |
mazzy
|
gencler, kedilerimiz hala ev bulamadi.
su an 5 aylik, piti piti, süper tatli seyler.
ben su uzakliktan tüm imkanlari zorlayarak ev ariyorum, siz de biraz yardim edin, ese dosta sorun e mi?cok makbule gecer gercekten.
annemizin basina bi is actik, en azindan birini versek, birini ben alcam yanima, iki tanesi de istanbul'da kalir, hepimiz sonsuza dek mutlu yasariz:)
haydi genclik, kedilenelim:)
|
|
~ 989 gün
|
|
| |
ömer
|
Merhaba, kedilerinlerinden birine ben talibim hala verecek birini arıyorsan mailim artemis85a@hotmail.com
|
|
~ 939 gün
|
|
| |
lumbri
|
ben de deney yapacak kedi arıyordum, duyduğuma göre hep 4 ayak üzerine düşüyorlarmış muhahahahahaha
|
|
~ 845 gün
|
|
| |