ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Nero ile dvdye çekim hakkında bilgi alabilir miyim
dvdye cekim bos dvd dvd surucusu nero
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

souvereign jr.
souvereign jr.
bişi sormak istiyorum:

nero'dan cdye veya dvdye aktarmak nasıl oluyor acaba bir bilgisi olan var mı? abim soruyor da. onun adına açıyorum başlığı...

ayrıca boş dvdyi koyuyoruz , nerodan veri dvdsi yarat diyoruz , eskiden böyle kaydedebiliyoduk cdye , dvdye. şimdi d sürücüsünde fifa gözüküyor e sürücüsü cdleri gösteriyor ama f sürücüsü hiçbirşey göstermiyor. nedenini anlayamadığımız bir biçimde :S

fifa neden orada ekstradan yer kaplıyo onu anlamak güç , çünkü fifanın cdsini içinden çıkaralı yıllar oluyor...

yardımlarınızı bekliyorum...
~ 87 gün   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim
bence alamazsın oO
 1   ~ 87 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
almalıyım yahu! :)
abimin son odtü günü olcak yarın , bolca film indirsin dc++'tan, o yüzden indirdiğimiz filmleri nasıl çekecez onu soruyor. daha önce çekmiştik dvdye 10 tane var dvd cdsi, ama sora fifa'yı yükledik işte dvd olarak satılıyordu fifa , yüklendikten sora d sürücüsünde dvdler yerine fifa çıkmaya başladı halbuki , fifanın cdsini çıkartalı yıllar oluyor. cdyi çıkarınca benim bildiğim hangi sürücüyse onda cdnin ismi silinir ama bu silinmedi işte. :(

cinmax
cinmax
bilgisayarda virtual cd room varmı?
yani yalancı cd room

tane® ©an
tane® ©an
muhtemeln var, vritual deamondur herhalde, fifayı cıkarmak sitiyorsan o programı bul sağ köşede simgesi vardır kırmızı. neroya cdye cekmek içinde kasma, direk bilgisyaradan yükle cddeyse, ordan yazdır cdye. sanal cd filan yapmaya kasma

cinmax demis ki:
bilgisayarda virtual cd room varmı?
yani yalancı cd room

souvereign jr.
souvereign jr.
valla yalancı cd rom var mı bilmiyom ama şöyle anlatayım , laptop abimin bilgisayarı ve onda da tek bi cd rom var ve hem dvd hem cd hem dvd+r/rw , hem cd + r/rw özelliği mevcut. sanırım sürücüden kaynaklanan bi hata. bu konuları tam da bilmiyorum ama...

tane® ©an
tane® ©an
sen önce gir programlara
deamonu var mı ona bak bi.

souvereign jr.
souvereign jr.
fifayı çıkartırsak peki fifa silinir mi? silinmez umarım. yüklemesi çok zordu çünkü. yeni oyunları neden bu kadar zor yükletirler anlamak güç eskiden bi crack yapardık sadece, şimdi daemon filan off uzun iş...

souvereign jr.
souvereign jr.
daemon var tabi , o yüklenmeden fifa çalışmazmış , zaten bilgisayar açılır açılmaz , daemon çıkıyo hemen şu başlat çubuğunun üstünde.

tane® ©an demis ki:
sen önce gir programlara
deamonu var mı ona bak bi.

tane® ©an
tane® ©an
lan olum yarım saattir ne kastırıyon madem deamonu biliyorsun, gir eject de, silinmez oynayacağın zaman tekrar eject dersin. gerçi onla da alakası yok, bi tane dolu cd bul tak, hangisinde gözükürse gerçek cd sürüc odur. diğerleri deamona açtığın slotlar.

souvereign jr. demis ki:
fifayı çıkartırsak peki fifa silinir mi? silinmez umarım. yüklemesi çok zordu çünkü. yeni oyunları neden bu kadar zor yükletirler anlamak güç eskiden bi crack yapardık sadece, şimdi daemon filan off uzun iş...

souvereign jr.
souvereign jr.
tamamen mi kaldırıcam daemon programını?

boomerang ¹³
boomerang ¹³
evet.. :o)

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008