ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  oyunlarla ilgili anketimizi doldurun lütfen!
rwth aachen anket oyunlar
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

kretzsche
kretzsche
Selamlar arkadaşlar,

Almanya'da RWTH Aachen'da multimedya/enformatik üzerine yüksek lisans öğrenimimi sürdürüyorum ve bir laboratuar çalışmasına katıldım.

Bu çalışmanın bir parçası olarak yüzlerce kişiye doldurtmamız gereken bir anket var!

anketin konusu oyun oynamak ve bunun hayat üzerine etkileri.

Lütfen 5-10 dakikanızı ayırıp aşağıda verdiğim adresteki üç anketten en azından birisini doldurun!

Çok teşekkür ederim!

anketler ingilizcedir. adres:

http://www.gamingrealities.net

burada üç buton var aşağıda, istediklerinizi seçip doldurun!
~ 88 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bu da ingilizce metnimiz, daha ayrıntılı olarak:

Dear Gamer,

We want to invite you to take part in our survey on http://www.gamingrealities.net, in which we explore the connections between real and virtual life for a lab course at our university.

Our survey has three sections (career, friend- / relationships, groups), which can be answered individually and should take 5 to 10 minutes each - although we hope that you might find time to answer all sections.
Furthermore we would ask you to spread the word and let your friends know of our survey - be it your clan or guild or any other community you are in, whether if it is about gaming or something else. Simply copy this text and add some personal words (also available as BB forum version at our site).

Let us offer you a bit information about the survey itself.
We set it up because today real and virtual life become more and more connected and strongly influence each other. We chose games as research area because they are among the most well built virtual realities we know today, and gaming communities have many interesting similarities to real life communities.
While the areas of our survey may not be genuinely new, we approach them from rarely taken directions. Furthermore we are especially focusing on drawing connections between these areas to gain new insights.

We hope to see you on our site.
Your Gamingrealities-Team

kretzsche
kretzsche
bu çalışmayı iki adet alman bir adet de bulgar-sırp karışımı arkadaşla yürütmekteyiz. asistanların bir tanesi ukraynalı bir tanesi de uzak doğulu bir hatun olmakla birlikte en azından bin kişinin bu anketi doldurmasını istemektedirler!

lütfen doldurunuz :) yardımcı olunuz

republic army
republic army
abi console a jetonlu makinalar dahil mi?:D

kretzsche
kretzsche
her türlü konsol dahildir, jetonlu makinalar da konsol sayılabilir

kretzsche
kretzsche
anketi tanıdıklarınıza da yollayabilirseniz süper olur! oyunlarla ilgili kişilere özellikle.. çok teşekkürler

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
ben doldurdum

çutee-libertine-
çutee-libertine-
hmm kolay gelsin.. şimdi son dk tutuşmalarında kendim dolduramicam ama linki atıyorum arkadaşlara.. ne zamana kadar yapılması gerekio bu anketlerin?

sarho$
sarho$
ben de doldurdum
selam

souvereign jr.
souvereign jr.
games & relationships kısmını doldurdum.

kretzsche
kretzsche
dolduranlara çok çok teşekkürler :)

birkaç haftamız var, 15 temmuzda sunumu var, ama anketlerin dolurulması bir an önce bitse ve yeterli sayıya ulaşsak süper olur çünkü verilerin analiz edilmesi, işlenmesi, final raporunun yazılması falan da gerekiyor

#handkap06#
#handkap06#
doldurdum ama ben oyun isterim bunun karşılığında

ufoozgur
ufoozgur
konu gaming olunca durur muyum :D
~ 87 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
lol
ben de..

ufoozgur demis ki:
konu gaming olunca durur muyum :D

üstteki
üstteki

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008