ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > şok öneri
yasasin laiklik yobazlar sizi tayyip akp akepe
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bugün haberlere bi göz gezdirirken denk gelip aslında pek de şaşırmadığım tam da akp'den beklenen bir tavır dediğim bir gündem konusu buyrun;

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AKP'li Ahmet İyimaya, Anayasa Mahkemesi'nin türban konusunda verdiği kararla yetkilerini aştığını ve Anayasa'yı ihlal ettiğini belirterek radikal bir teklif sundu.

AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Anayasa Mahkemesi kararlarının askıya alınması önerisinde bulundu. İyimaya, konuyla ilişkin öneri taslağını, yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

İyamaya'nın öneri taslağına göre, TBMM, üye tam sayısının en az üçte birinin yazılı teklifi ve beşte üçünün gizli oyu ile Anayasa Mahkemesinin iptal ve itiraz davalarına ilişkin kararları ile yürürlüğü durdurma kararlarını askıya alabilecek.

Askıya almak için, Anayasa Mahkemesi kararının Anayasaya açıkça aykırı olması, dürüst yorum ilkeleri ile bağdaştırılamaması, temel normun birden fazla anlam içermesi yahut kararda kanun yada Anayasa koyucu gibi davranılmış olması hallerinden birinin gerçekleşmesi şart olacak.

haberin devamı için;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9134799.asp?gid=233&sz=18536

ne utanmaz adamlarmış bunlar yahu,türban türban gına geldi artık..,ekonomi ne halde kimsenin umru değil...feto fiştekliyo sanırım arkadan....

TÜRBANA GEÇİT YOK...ARTIK BUNU HERKES ANLASIN.....
 5   9 Haziran 2008 19:06   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
türbanı p*ç ettiler... yani azıcık değeri varsa halkın gönlünde o da kalmadı... saygıyı sıfırlamaları tamamen onların suçu... ve hala da devam ediyolar helal olsun...

ayrıca türban üniversitelerde serbest olmasın; sıcak havalardan kampüste ve sınıflarda içinde pişen kafalarını bitli gibi kaşıyan sınıf arkadaşları istemiyorum ben :)
 4   9 Haziran 2008 19:10   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
Anayasa Mahkemesinin iptal ve itiraz davalarına ilişkin kararları ile yürürlüğü durdurma kararlarını askıya alabilecek.

meclis yasama organı oluyo benim bildiğim, yürütme organı da sayıştay diye biliyorum
 1   9 Haziran 2008 19:10   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
meclis yasama organı oluyo benim bildiğim, yürütme organı da sayıştay diye biliyorum

din de dahil olmak üzere tüm yetkiler bizim şuanki iktidarımızın elinde nasıl unutursun?
9 Haziran 2008 19:11   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
 1   9 Haziran 2008 19:13   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
ipuçları süper bu arada

:D
 1   9 Haziran 2008 19:13   mesajın adresini al  

paton
paton
böle sacmalıcaklarına toptan kapatsınlar anayasa mahkemesini yiyosa da görim;)
9 Haziran 2008 19:17   mesajın adresini al  

polenhy
polenhy
istemiyoruz niye hala konusuyolar ???
9 Haziran 2008 19:19   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
ya çok uzattılar bu konuyu hee mahkeme kararı verdi illa gocalıcaklar allahım ya.....
9 Haziran 2008 19:20   mesajın adresini al  

kwn©h özek!n
kwn©h özek!n
bendende size minik 1öneri...

Ananızıda alıp basın gidin(!)
 1   9 Haziran 2008 19:25   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
tarih bu adamları öyle bir yargılayacak ki, bırak yasayı çüklerini bile askıya alamayacaklar..
 10   9 Haziran 2008 19:26   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_
bunların hepsinii öldürmek gerekk...
insanlık için büyükk bi girişim olur...
düşüncelerine bak yaa!!!
9 Haziran 2008 19:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008