ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Nikon'dan fotoğraf yarışması
digital fotograf nikon
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

ßµ®ãk
ßµ®ãk
Nikon'dan fotoğraf yarışması

Bu yıl 32. kez düzenlenen Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na başvurular 1 Eylül - 30 Kasım 2008 tarihleri arasında yapılacak.

Tüm dünya çapında düzenlenen yarışma amatör ya da profesyonel herkese açık. Biri kendinizi ifade edebileceğiniz serbest bir konu, diğeri ise Dünyamız olmak üzere iki farklı kategoride düzenlenen yarışmaya internet üzerinden de başvurmak mümkün.

Fotoğraflarınızı ister kağıda basarak isterseniz de internet yardımı ile online olarak gönderebileceğiniz yarışmaya 1 Eylül - 30 Kasım tarihleri arasında gönderim yapılabilecek. Kazanan fotoğraflar ise 2009 yılının Temmuz ayında açıklanacak.

Yarışmada birinci olan katılımcılara çeşitli Nikon fotoğraf makineleri armağan edilecek. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiler http://www.nikon-npci.com/ adresinde.

Kaynak: http://www.uruninceleme.com/haberdetay.aspx?Id=1342
 3   ~ 81 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
guzel bir haber,çok amatorce olsada bende cektıgım bır kac fotografı gondermeyı dusunuyorum,maksat katılmak (:
~ 81 gün   mesajın adresini al  

auloniad
auloniad
cidden güzel haber. teşekkürler. belki ben de katılırım ama serbest olması olayı zorlaştırıyor....

ßµ®ãk
ßµ®ãk
rica ederım,serbest olması kendı acımdan avantaj zaten bende katılırsam bu yuzden katılıcam..

auloniad
auloniad
ya bu serbestte neye göre karar veriyorlar inanılmaz merak ediyorum

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bu arada yerı gelmısken bu kare dunyanın kabul edılen ılk fotograf karesıymıs..

The grainy picture above is the world’s first photograph called View from the Window at Le Gras (circa 1826), taken and developed by French photographer pioneer Joseph Nicéphore Niépce. He called this process heliography or sun drawing - it certainly was a long process: the exposure time was about 8 hours.

cigdém
cigdém
teşekkürler burak :)

ßµ®ãk
ßµ®ãk
kendını ıfade edebılecegın serbest bir konu demekte,sanırım biraz hayal biraz kurgu ürünü olabılır..

ßµ®ãk
ßµ®ãk

cigdém demis ki:
teşekkürler burak :)

rica ederım,bu arada iş nasıl gıdıyor alısabıldınmı oraya.

auloniad
auloniad
görecez bakalım. umarım iyi bir katalog yayınlarlar sonucların açıklanmasından sonra...

cigdém
cigdém
alıştım alıştım :)
çok sıcak ama benim sıcakla işim yok, ofiste çalışıyorum.

ßµ®ãk

rica ederım,bu arada iş nasıl gıdıyor alısabıldınmı oraya.

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ofis ise güzel,yoksa saha bıktırır insanı o sıcakta..

cigdém
cigdém
bıktırmak ne demek :)
buralardan fotograf çekebilmek için bir makina aldık, bakalım ortaya neler çıkacak :)
güzel birşeyler yakaladığıma inanınca koyacağım buraya.

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008