| |
kertenkelebek
|
Mimarlıkta okuyan ve spor kompleksi çizimi yapan iki arkadaşım için, çok acil projelerine destek mimar aranmaktadır:)
Şimdi dilim döndüğünce ihtiyaç duyulan şeyi aktarıyorum ..
1:200 ölçek 3 kesit. ikisi tribüne çıkan vip bacasından ve sporcu sahaya çıkış bacasından geçicek diğer kesit herhangi bir yerden, 3 görünüş ön arka ve yan ve aksonometri..
Plan hazır imiş, fiyatta anlaşılacak..
İlgilenenler burdan ya da özelden bana ulaşabilirlerse ben arkadaşlarla iletişime geçmelerini sağlayacağım..
Yardımınız için şimdiden teşekkürler canolar :)
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
why so serious?
|
ee sürekli silerseniz kimse yardım edemez ki :p
|
|
4 ~ 88 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
ben ederimm ama edene kadar silinir mesajım:(
|
|
2 ~ 88 gün
|
|
| |
meazzaa
|
haklı kızz bu kız zaten haklıydı ama oo salak çocuk hep ortalığı karıtırıyodu
o çocugun anneside bölee fitneciydi ama bu kız hep haklıydı o çocuk kime çekti bilmem ama bu kız hep haklıydı
sara chopin demis ki: ee sürekli silerseniz kimse yardım edemez ki :p |
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
•.¸¸ × özlemce × ¸¸.
|
ben faca ziçerim demistm amakimse ciddiey almamsı
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
wex
|
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
auloniad
|
staj başlamasa ben çizerdim hayrına.ama umarım el çizimi demiosundur. AutoCad olmazsa çizecek birini zor bulursunuz.
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
yok ya autocadle çizilecek.. bok bok mesajlar atarsa silinir tabi.. falan da kimin sahte hesabıysa artık.. baya gıcık bana :))
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
falanın üyelik tarihi 10 Ocak 2006
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
falan arkadaşındı galiba.. üyelik tarihini görebildiğine göre..
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
arkadaş kıllığına ismini değiştirmiş o zaman.. çok daha öncelerinden burdayım ben falan diye birini tanımıyorum..
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
yok kendisi dün bana hşşşhş diye mesaj atmıstı da anlamadım.. sonrada terbiyesiz ve yüzsüzce bi mesaj daha attı ben hşşşhş? diye cevap verince.. ordan girebildim profiline
kertenkelebek demis ki: falan arkadaşındı galiba.. üyelik tarihini görebildiğine göre.. |
|
|
~ 88 gün
|
|
| |
falan
|
ehueh paranoyadan duvarlar, rahat olun
yardımımız dokunur diye başlığa yazdık, mesajları sildiniz ya da sildirdiniz, bi de geçmiş mahalle karısı hevesiyle durum değerlendirme yapıyosunuz. bunu da silin, kendi paranoyanızda kendi bokunuzda boğulun ((:
|
|
5 ~ 88 gün
|
|
| |
falan
|
trafik lambası olmayan kavşaklarda, kendini polis sanan yaşlı tipler olur ya elinde düdük, 'been 35 senedir burdayım beeh' die,
yok yok sen tanımıyosun, kesin adını değiştirmiş hatta sırf senin için. hatta dünya da senin etrafında dönüyor.
marsta yaşam var mı? ben 20küsür senedir evrendeyim bilirim ki marsta yaşam yok varsa adı mars değil, değiştirmiş adını? ehuehzsa
kertenkelebek demis ki: arkadaş kıllığına ismini değiştirmiş o zaman.. çok daha öncelerinden burdayım ben falan diye birini tanımıyorum.. |
|
|
7 ~ 88 gün
|
|
| |