ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Görme engellileri yendiniz, tebrikler
gorme engelliler milletvekili hirs
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

e = m . c²
e = m . c²
Engelliler Haftası kapsamında 12 Mayıs’ta milletvekillerinden oluşan Meclisspor, sadece yüzde 20 görme yeteneği olan engellilerden oluşan Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü takımıyla dostluk maçı yaptı.

MTA tesislerinde oynanan maçtan önce jest yapmayı planlayan milletvekilleri, ilerleyen dakikalarda hırslandılar. Futbol topu bacaklarının dibine düşene kadar görme imkanı olmayan engellileri yenmek için heyecana kapılan milletvekilleri maçı 7-3 kazandı.

Vekillerin maçı 7-3 aldığını öğrenen Aile ve Kadından Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, sahaya çıkan 11 milletvekiline tek tek mektup gönderdi. Çubukçu, sitem dolu bir dil kullanarak, Bu büyük başarınızı kutluyorum. Bu yöndeki başarılarınızın devamını bekliyorum. Unutmayın, galiptir bu yolda mağlup olan dedi. Çubukçu cümlelerinin sonuna ünlem koydu.

Kimsesizlere 3 gol Mektubu alan milletvekilleri, ertesi gün Meclis’e geldiklerinde Çubukçu’nun yüzüne bakamadılar. Bazıları Vallahi ben masumum, hiç gol atmadım derken, bazıları da Maça berabere kalalım diye çıktık ama insan oynarken öyle hırslanıyor ki kendimizi kaptırmışız diyerek savunma yaptı. En çok sitemi de 4 gol atan Necdet Budak aldı. Çubukçu, Geçen yıl da kimsesiz çocuklarla maç ayarlamıştık. Onlara moral olsun diye. O maçı da 3-2 aldılar. Çocuklar maç sonrasında ağladı, zor susturduk dedi.

İşte büyük zafer kazanan vekiller

Harun Tüfekçi (Meclis Divan Üyesi-Konya Milletvekili), Hüsnü Ordu (Takım kaptanı-Kütahya Milletvekili), Hüseyin Mert (Kaleci-İstanbul Milletvekili), Zekeriya Aslan (Afyonkarahisar Milletvekili), Haluk İpek (Ankara Milletvekili), Abdurrahman Arıcı (Antalya Milletvekili), Mevlüt Çavuşoğlu (Antalya Milletvekili), Mehmet Günal (Antalya Milletvekili), Fahrettin Poyraz (Bilecik Milletvekili), Bayram Özçelik (Burdur Milletvekili), Metin Kaşıkoğlu (Düzce Milletvekili), Necdet Budak (Edirne Milletvekili), Saadettin Aydın (Erzurum Milletvekili), Fevzi Şanverdi (Hatay Milletvekili), Nevzat Korkmaz (Isparta Milletvekili), Enver Yılmaz (Ordu Milletvekili), Fatih Öztürk (Samsun Milletvekili) Adem Tatlı (22. Dönem Giresun Milletvekili), Hacı Turan (22. Dönem Kırşehir Milletvekili)

kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9069925.asp?m=1
~ 89 gün   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
bu ne hırstır yahu...:))...adamlara bak...tamam milletvekili oldunuz sakin...

şu kısım ayrıca koparttı beni: Geçen yıl da kimsesiz çocuklarla maç ayarlamıştık. Onlara moral olsun diye. O maçı da 3-2 aldılar. Çocuklar maç sonrasında ağladı, zor susturduk dedi

bazen bunların mizahçıya malzeme olsun diye milletvekili olduklarını düşünüyorum...:))
 1   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
bence avrupa şampiyonasına bu kadro çıkmalıydı...kupayı almazsak ne olayım...:))...

yüreklerini koyuyorlar bi defa sahaya..:))

sphinx®
sphinx®
301 kalkana kadar bu konuda yorum yapmayacağım :)
 4   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
bu ekibin sırtı yere gelmez :)

sphinx®
sphinx®
vekil takımını gana milli takımı ile maça çıkarmak lazım ;)
 1   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
301'e rağmen size göt diyebilir miyim vekil beyler?

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
Eve gidince köpeğime öğreticem zira bak karşıdaki kedi simdi o sütü içiyo ama senden güçsüz hadi git sen iç o sütü bakiyim diye... sağa sola dili dışarda koşarken düşünemediklerini sanırdım, meğer öyle değilmiş...

republic army
republic army
abi uykusuz da okumuştum, ayağınıza, bileğinize sokiim dedim ya. a.q. bi taraf görme engelli bi taraf embesil. kim oy verio la dlyrklara

sweetdreams
sweetdreams
Bir gün elbet zihinsel engelliler de yenilecektir.
 5   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki

sphinx®
sphinx®
hırsınızı sikiyim diyerek soyut kavramlarla da cinsel ilişkiye girebildiğimi göstermekten onur duyarım..
 3   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?

republic army
republic army
ulan kesin o vekil takımından kart gören ayı da vardır.
 7   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

9a 6
9a 6
-golü gördün mü?he?ha?- diye taşşak da geçmişler mi rakip takımla?
 4   ~ 89 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008