ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
'Paranız yoksa evlenin' dedi görevden alındı

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 21 - 26

'off the record'
'off the record'
'Paranız yoksa evlenin' dedi

Bu herif ya aptal ya da hesap kitap bilmiyor
~ 75 gün   mesajın adresini al  

antika
antika
milletvekılnı tebrik ediyorum,olaya el koymus

the_ruach
the_ruach
ekmek yoksa gidin pasta yiyin

paranız yoksa evlenin

aklınız yoksa gidin kaymakam olun..(bu söz sadece o kaymakam içindir memeleketimde nice iyi görevini layıkıyla yapan devlet adamı var..)

dr_fb_li
dr_fb_li
bu adamı portekiz in defansı pepe nin eline vermek lazım adamın ne biçim tipi vardı lan korktum dün maçı izlerken aq

kaan dinçer
kaan dinçer
burada milli eğitim müdürünün sözleri kadar laymakaım sözleri de dikkat çekici vedüşündürücü.miili eğitim müdürü olmuş birisi.eğitimin ulusal bir hedef olarak yürütülmesi görevini üstlenmiş birisi bu şekilde sözler sarf edebiliyorsa vay memleketin haline.bu lafları eden insan olamaz öğretmen asla olamaz,öğretmenlerin amiri asla ama asla olamaz olmamalıdır.
bunun yanında kaymakam bey efendiye gelince.
konuşmak dahi istemesem de.seni oraya devlet halkına hizmet götür hatta hizmet götüren birimlere liderlik et diye atamış ve maaş bağlamış.kendi insani duygularını ve hareketlerini bi kenara bırakıyorum.onlardan mahrum olman senin zavallılığın bile değil.sen hakaret edilemyi bile hak etmiyorsun ama sana maaş bağlayan devlet sana EMRETMİŞ.hizmet et.HİZMET ET.orada beğenmediğin alevilere,sunnilere,hıristiyanlara,türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet et diye atamış seni.sana EMREDİLMİŞ.ve sen bu emre İTAAT ETMEK ZORUNDASIN.

luteus
luteus
beşikteeki kızını evlendirsin ibne.
 1   ~ 75 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 21 - 26

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008