okudum zaten herseye atlamaya meyıllımısn kızım sen?
benimle polemık yapma hadı kızım baska kapıya...
polemik yaratmaya çalışan sen olmayasın...zira benm öle bi niyetim yoktu...ama işte önyargı olunca böle oluyo demekki...
hadi kızım başka kapıya
ne kadar komiksin sen öyle:))
17 Haziran 2008 21:28
souvereign jr.
Atatürk'e zamanında suikast girişimi bile oluyordu , bişeyler var bence de.
bize ilkokul hocamız şöyle diyordu hatta: Atatürk enginarı çok seviyormuş , birgün de başaşçılarından birisi enginar yemeğinin içine zehir katmış , farkına varılamadığı için zehirlenerek ölmüş ama bana bu uydurma gibi geldi.
keşke ölmeseydi zaten ya. öldü ülkenin durumu kötüye gitti... :(
işte enginar:)))
resmini kastetmedim, google kullanma ehliyetim var:P gerçeğini ve yemeğini kastetmiştim
17 Haziran 2008 22:07
jaja of opobo ® .iz
tamam ozmn kaldırayım resmi:)
7 Haziran 2008 22:11
republic army
ne mal bi başlık olmuş lan bu, tohunç çeteyi toplamış çemkiriyo, şakşakçıları da alkışlıyo; bu mudur a.q. demokratik tartışma platformu. adam akıllı laf eden bi allahın kulu yok. şu başlıkta yaptığınız zırvalar bile Atatürk'e hakaret lan.
ayrıca akord sesi LA dır, %100 eminim, ciddi argümanlarım var:D
27 Haziran 2008 22:12
daisy=) **solminör**
ha yaşa.
d.o.u. demis ki: ne mal bi başlık olmuş lan bu, tohunç çeteyi toplamış çemkiriyo, şakşakçıları da alkışlıyo; bu mudur a.q. demokratik tartışma platformu. adam akıllı laf eden bi allahın kulu yok. şu başlıkta yaptığınız zırvalar bile Atatürk'e hakaret lan.
ayrıca akord sesi LA dır, %100 eminim, ciddi argümanlarım var:D
17 Haziran 2008 22:14
daisy=) **solminör**
yalnız söylenip söylenip en sonunda da içinde kalmış tartışılan konu hakkında da yorum yapmış:D:D
lşaskşlksadşlksad
17 Haziran 2008 22:16
jaja of opobo ® .iz
ya o değilde.son sayfaya bakıp adam gibi yorum yok demiyolar mı insan sinir oluyor...noldu bizm yorumlar..güme gitti hocam.....:))
ee ozmn bi çay kapıp gelim ben...:))
17 Haziran 2008 22:18
daisy=) **solminör**
çiğdem de al çitlerik:D
jaja of opobo ® demis ki: ya o değilde.son sayfaya bakıp adam gibi yorum yok demiyolar mı insan sinir oluyor...noldu bizm yorumlar..güme gitti hocam.....:))
yaw okuduk o kdar yorumları. kendimce haklı bulduğum yazılar da var, sayfalar dolusu zırva da. ama ağrılıklı olarak gördüğüm bir çemkirgenlik... yukarda yazılanların hepsini okudum ve laflar hazırladm.
ama hakketten konudan çok saplımış ve yazılanlar, ilkokulda birbirimizi kızdırmak için sarfettiğimiz cümlelerden farksız(bkz. tohunç; adın çıkacağına canın çıksın:D).
hatta akord sesi almak için araba kornası ya da telefon biiip i dinlenebilir:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20314
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.