ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ATATÜRK'ÜN GERÇEK ÖLÜM NEDENİ !

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

luca leotardo
luca leotardo
Atatürk ölmedi Jaja...

O ölsede fikirleri yaşıyor.

Öldü möldü diye konuşmazsqan sevinirim.
7 Haziran 2008 19:34   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
pervasızca bir şey yazmadım ben..belgesiz bilmem nesiz bir yazı hakkında yorum yapmak yerine dikkatimi çeken başka bir şeyi dile getirdim..bu mudur pervasızlık?

eleştiriye de gayet açığım lakin yerinde olursa..böyle ön yargılarla gelinirse değil..
 1   7 Haziran 2008 19:35   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ohaa bukadar demogoji de olmaz ha....sen sana sorduğum soruya cevap ver....ha bi de bişi yazmıştın...bikere de kitaptan yaz diye.....bunu ciddi ciddi mi söledin? merak ettim..çünkü normalde fazla alıntı yapmam..ancak bu konuda alıntı yapmam gerekti...malum doktor raporları elimde değil:))

anthony casso cesare demis ki:
Atatürk ölmedi Jaja...

O ölsede fikirleri yaşıyor.

Öldü möldü diye konuşmazsqan sevinirim.
 2   7 Haziran 2008 19:36   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
ben jajayı hep alıntı yaparken görüyorum nedense :)
 4   7 Haziran 2008 19:37   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Jaja atatürkün sirozdan ölmediğini kanıtlamak kolay.

Açarlar mezarını şimdi. Bir saç teli alsalar yeter artar. Napolyonun zehirlenerek öldüğünü ondan anladılar.

Benim en çok merak ettiğimn konu Atatürk' e dair.

Neden ne teyzesi ne dayısı ne amcası ne yeğeni ne de kardeşi ne de çocuğu yok...

7 Haziran 2008 19:37   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
yanlız değil yalnız

bknz. yalın

ryuktohunç elmasever demis ki:
çok yanlızım atam
 2   7 Haziran 2008 19:39   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
atam rakı içerdi, ben de rakı içerim
 2   7 Haziran 2008 19:42   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
yahu senin okuduğunu anlama problemin mi var?ben sirozdan ölmemiş mi dedim? bidaha oku ama dikkatli oku....sıtmaya bağlı sirozdan ölmüş olabilirmiş dedim..ama kesinlikle alkolden değilmiş....siroz hastalığı sdc alkolden olmuyor.....gastroentoloji doktorlarına git sor istersen....ben biliyorum zira çok yakınım siroz tedavisi görüyor....

merak ettiğin konuya gelirsek,Atartürk'ün çocuğu olması yada olmamsı onun şahsi seçeneğidir...teyze ve dayı olayını bilemem belki anne ve babası tek çocuktu...

yok yani bunu nie merak ettin onu anlamadım..ne alaka?......ha bide şey var tabi iyiki de çocuğu yok..eğer olsaydı ve siyasete girseydi onu da harcarlardı..babasının adını hakettiği gibi yaşatamıyabilirdi.....yada babasının adını kullanarak biyerlere gelmeye çalışabilridi.....Atatürk ileri görüşlü bir lider....en doğrusunu düşünmüştür zaten....

anthony casso cesare demis ki:
Jaja atatürkün sirozdan ölmediğini kanıtlamak kolay.

Açarlar mezarını şimdi. Bir saç teli alsalar yeter artar. Napolyonun zehirlenerek öldüğünü ondan anladılar.

Benim en çok merak ettiğimn konu Atatürk' e dair.

Neden ne teyzesi ne dayısı ne amcası ne yeğeni ne de kardeşi ne de çocuğu yok...

2   7 Haziran 2008 19:43   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
gonuşmaa lann:)) ufak at civcivler yesin:))

ben jajayı hep alıntı yaparken görüyorum nedense :)
 3   7 Haziran 2008 19:44   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
hahah :) ilerde çocuğum siyasete fln girer beni rezil eder diye mi çocuğu olmamış yani jhahaha :):)
 3   7 Haziran 2008 19:45   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
gül gül aynen devam et..senin aklın ermez böyle şeylere.bopu da al evcilik oynayın siz:)

hahah :) ilerde çocuğum siyasete fln girer beni rezil eder diye mi çocuğu olmamış yani jhahaha :):)
 3   7 Haziran 2008 19:47   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Jajacım dün dost meclisinde toplantık istişare ettik de günceli gündemi. BU konunun da bahsi geçti. Ben de bir de sizlere sorayım dedim.

Neden sorduğumu anlamaman doğal anlatmadım çünkü:) Şimdi anlamışsındır.

Sakin ol jajacım sakin:p relax:D
Ne demiş sertap
şişt şişt sakin ol
sinirlerine hakim ol:D
7 Haziran 2008 19:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008