pervasızca bir şey yazmadım ben..belgesiz bilmem nesiz bir yazı hakkında yorum yapmak yerine dikkatimi çeken başka bir şeyi dile getirdim..bu mudur pervasızlık?
eleştiriye de gayet açığım lakin yerinde olursa..böyle ön yargılarla gelinirse değil..
17 Haziran 2008 19:35
jaja of opobo ® .iz
ohaa bukadar demogoji de olmaz ha....sen sana sorduğum soruya cevap ver....ha bi de bişi yazmıştın...bikere de kitaptan yaz diye.....bunu ciddi ciddi mi söledin? merak ettim..çünkü normalde fazla alıntı yapmam..ancak bu konuda alıntı yapmam gerekti...malum doktor raporları elimde değil:))
anthony casso cesare demis ki: Atatürk ölmedi Jaja...
O ölsede fikirleri yaşıyor.
Öldü möldü diye konuşmazsqan sevinirim.
27 Haziran 2008 19:36
kazma tohunç
ben jajayı hep alıntı yaparken görüyorum nedense :)
Açarlar mezarını şimdi. Bir saç teli alsalar yeter artar. Napolyonun zehirlenerek öldüğünü ondan anladılar.
Benim en çok merak ettiğimn konu Atatürk' e dair.
Neden ne teyzesi ne dayısı ne amcası ne yeğeni ne de kardeşi ne de çocuğu yok...
7 Haziran 2008 19:37
bukowski
yanlız değil yalnız
bknz. yalın
ryuktohunç elmasever demis ki: çok yanlızım atam
27 Haziran 2008 19:39
bukowski
atam rakı içerdi, ben de rakı içerim
27 Haziran 2008 19:42
jaja of opobo ® .iz
yahu senin okuduğunu anlama problemin mi var?ben sirozdan ölmemiş mi dedim? bidaha oku ama dikkatli oku....sıtmaya bağlı sirozdan ölmüş olabilirmiş dedim..ama kesinlikle alkolden değilmiş....siroz hastalığı sdc alkolden olmuyor.....gastroentoloji doktorlarına git sor istersen....ben biliyorum zira çok yakınım siroz tedavisi görüyor....
merak ettiğin konuya gelirsek,Atartürk'ün çocuğu olması yada olmamsı onun şahsi seçeneğidir...teyze ve dayı olayını bilemem belki anne ve babası tek çocuktu...
yok yani bunu nie merak ettin onu anlamadım..ne alaka?......ha bide şey var tabi iyiki de çocuğu yok..eğer olsaydı ve siyasete girseydi onu da harcarlardı..babasının adını hakettiği gibi yaşatamıyabilirdi.....yada babasının adını kullanarak biyerlere gelmeye çalışabilridi.....Atatürk ileri görüşlü bir lider....en doğrusunu düşünmüştür zaten....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20314
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.