ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
T.C. NEDEN LAIK OLMALIDIR?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa      şu anda 141 - 152

red4
red4
gerçek ATATÜRKÇÜ türbanı destekliorum die bas bas bağırmaz...yapsın bi referandum ben varım amaaaaa hilesizzzz arkadaşım satın almasın... sessiz olsun insanları bi kendiyle başbaşa bıraksın bakalım ne oluo değil yüzde yetmiş yüzde 10 u bulabilirse iyi gtnden korkmayan adam oy satın almazz aqrkadaşım...
~ 74 gün   mesajın adresini al  

galataper
galataper

red4 demis ki:
gerçek ATATÜRKÇÜ türbanı destekliorum die bas bas bağırmaz...yapsın bi referandum ben varım amaaaaa hilesizzzz arkadaşım satın almasın... sessiz olsun insanları bi kendiyle başbaşa bıraksın bakalım ne oluo değil yüzde yetmiş yüzde 10 u bulabilirse iyi gtnden korkmayan adam oy satın almazz aqrkadaşım...

seçimlerde akp yüzde 47 aldı kim korkarak akpye verdi?
mhp yüzde 14 kim korktu da mhpye verdi?
dtp yüzde 6 aldı kim korktu da oy verdi?
ve bu partiler destekliyo dtpden gelecek destek hiç gelmesin onu geç de üstüne bi de saadeti anapı demokrat partiyi koyarsan bu oran 70inde üstüne çıkıyor. Her türlü referanduma her zaman varım
 1   ~ 74 gün   mesajın adresini al  

red4
red4
bende varım :)))) valla ...açılasın önce iyice bi aklansın bakalım... yüzde 47 ile gelmişmiş... gelmişse gelmiş,diktatör mü olacak başımıza yok öyle yağma... veee olmadı daaa gördün asla olmayacak hayal kumayın vakit harcamayın...

repetnuk
repetnuk
diktatörlüğün bu yasayla pek alakası yok:)

red4
red4
diktatör olan olmayacak konularda orda burda (ülkesinde değil) dmeeç veren kişidir...vee yapamayan yapamayacak olan hayalcilerin ceplerini doldurmak peşinde olanların saf fakir insanları kandıranın temsilcisi! dir.

repetnuk
repetnuk
tmm sen daha iyi biliosun o zaman:)

ey Allahım yaaa:)

repetnuk
repetnuk
türban da karaçarşaf demek dimi:)

red4
red4
walla bencede hiç alçakgönüllü olamam...umarım korktuklarımız başınıza gelmez ozaman da nasıl kaçacağınızı şaşırırsınız...

repetnuk
repetnuk
tmm sen biliosun zaten yaaa... darbecilerde demokrat mı oluyo böle olunca:)

adamın1i
adamın1i
Ben bu solu sağı bilmezdim , bir Chp`li arkadaşa 1995 yılında sol nedir bilader dediğimde bana ; insan gibi yaşamak, dikta edilen sömürülen yaşadığı toplum içinde kendi olabilmek için herşeye özgürlük demektir, demişti..
Ahh şimdi yanımda olsaydı kulaklarını çekseydim :)
Dün herşeye özgürlük diyenler bügün herşeye yasak getirmek için kolları sıvamışlar.Dün yeşil üniformagörünce midem kakıyor diyenler Asker göreve pankartı açabilmişler.
Keser döner sap döner ..deyimi varya kimbilir bu devir dönme devridir, belki şeytanda dönmüş namaz kılıyordur..

repetnuk demis ki:
tmm sen biliosun zaten yaaa... darbecilerde demokrat mı oluyo böle olunca:)
 1   ~ 74 gün   mesajın adresini al  

repetnuk
repetnuk
iyide benden neden alıntı yaptın:)

adamın1i
adamın1i
Demokratların darbeci olduğu bir dönemde , darbecilerde mi demokrat oluyor demişsin..
İçimden geldi kısacası :)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa      şu anda 141 - 152

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008