laikliği sömürmek nasıl oluyor?yada şöyle sorayım laikliği sömürenle sömürmeyeni nasıl ayırt ediyosun?
sen dini sömürenle sömürmeyini nasıl ayırt ediyorsan öyle jaja, kurunun yanında yaşta yansın diyerek bazen. daha doğrusu dinine bağlı biri nasıl ben müslümanım diye cığırmazsa, laikliği sindirmiş olgun bir cumhuriyet evladı da ben laikim diye bağırmaz. nasıl ki dinini tam bilmeyenler din elden gidiyor dendiğinde meşaleleri yakıyorsa, laikliği üstün körü bilenler-tam benimsememiş olanlar- de laiklik elden gidiyor dendiğinde meşalelerle sokağa dökülüyor.
17 Haziran 2008 20:10
te go çi?(delikamil)
jaja of opobo bu el cevap zatı alinize
şeriat olmayan yerde laiklik varmıdır?
17 Haziran 2008 21:20
jaja of opobo ® .iz
şeriat olmayan yerde laiklik var mıdır???
yok mudur?
delikamil demis ki: jaja of opobo bu el cevap zatı alinize
şeriat olmayan yerde laiklik varmıdır?
7 Haziran 2008 21:23
te go çi?(delikamil)
bence olmayabilir
melela türkiye fransa hariç bir çok ülke
7 Haziran 2008 21:38
jaja of opobo ® .iz
nasıl yani...şeriat olan yerde mi laiklik vardır?....şeriat ve laiklik yanyana pek yakışmadı ama:)))
7 Haziran 2008 21:49
eterlielbisemudguard
şeriatın kestiği parmak acımaz...
(anestezi ustası tanrılar) :Pp
hahaha... araya serbestten çağrışıldığımı belirtmek için girdim pardon
jaja of opobo ® demis ki: nasıl yani...şeriat olan yerde mi laiklik vardır?....şeriat ve laiklik yanyana pek yakışmadı ama:)))
7 Haziran 2008 21:51
jaja of opobo ® .iz
anestezi ustası tanrılar
:))) bu iyiymiş ha:D ehhuue:))....
7 Haziran 2008 21:53
jaja of opobo ® .iz
işte buyüzden sonuna kadar laiklik..inadına laiklik.....
TC cumhuriyeti sırf deliveren, jaja ve como öyle istiyor diye laik, onlar başlık acıp laikliği savunmasalar şeriat çoktan gelmişti uyanın bre gafiller:)
47 Haziran 2008 22:01
eterlielbisemudguard
şeriat diyenlerin bunu yaşaması dileğiyle diyorum ve şu sayfa geçene kadar bakmıyorum foruma...
17 Haziran 2008 22:02
republic army
şeriat laftan anlamamaktır, ta ki kendi başına gelene kadar. bu kadar gafillik olmaz lan :S
17 Haziran 2008 22:05
te go çi?(delikamil)
tıpkı TÜRKİYEDE Kİ GİBİ
ÖNCE BAŞINI AÇARLAR SONRA ÜNİVERSİTEYE ALIRLAR...
BENCE BU ÜLKEYE OTORİTER KELAMALİSTLERİN DAYATTIĞI LAİKLİK DEĞİL BİZE DEMOKRATİK LAİKLİK LAZIM EFENDİLER
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20310
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.