Cevap Verdim Ama Senin Alamadı Heralde O Da Benim Suçum Olmasa Gerek... Ayrıca Bi De Belki Anlarsın Diye Senin Gibi Yazıyorum Ama Neyse Artık Napalım...
Not: Apocalyptica İyi Bir Grup Gerçekten Ama Başlık Güncel Değil Bence...
16 Haziran 2008 18:19
deliveren
Cevap Verdim Ama Senin Alamadı Heralde O Da Benim Suçum Olmasa Gerek... Ayrıca Bi De Belki Anlarsın Diye Senin Gibi Yazıyorum Ama Neyse Artık Napalım...
Kendini Kasmana Gerek Yoktu :)
6 Haziran 2008 18:20
eterlielbisemudguard
Özür Dilerim Herşey Senin Anlaman İçindi. İnsanlık Bende Kalmalıymış Demek Ne Yapalım Kıymet Bilmez Kantin Üyeleri
6 Haziran 2008 18:21
deliveren
Özür Dilerim Herşey Senin Anlaman İçindi. İnsanlık Bende Kalmalıymış Demek Ne Yapalım Kıymet Bilmez Kantin Üyeleri
Merak Etme Anladım Zaten.Çaban İçin Tşk Fakat Biraz Boşa Oldu
6 Haziran 2008 18:22
denizhan
neden copy/paste yaptığın yazıların da İlk Kelimesi Büyük Harfle Başlamıyor Ki ?
Bence Onları Da Değiştirmelisin.
26 Haziran 2008 18:23
deliveren
neden copy/paste yaptığın yazıların da İlk Kelimesi Büyük Harfle Başlamıyor Ki ?
Bence Onları Da Değiştirmelisin.
Cevap Olarak Yazdıgın Mesajda O Şekilde Yapabilirsin :)
6 Haziran 2008 18:24
eterlielbisemudguard
Merak Etme Anladım Zaten.Çaban İçin Tşk Fakat Biraz Boşa Oldu
Evet yaaa Başından Nasılda Farkedemedim Senin Hiç Bi Şekilde Anlayamayacağını Gerçekten Boşa Olmuş
6 Haziran 2008 18:24
deliveren
Evet yaaa Başından Nasılda Farkedemedim Senin Hiç Bi Şekilde Anlayamayacağını Gerçekten Boşa Olmuş
Öyle Zannetmeye Devam Edebilirsin(Son)
6 Haziran 2008 18:25
eterlielbisemudguard
Apocalyptica da Ne İyi Bi Grup Türkiyeye Bir Geldi Heralde 10 Yıl Boyunca Kaybetmez Bu Güncelliği :D
Seviyorum Kerataları (Son)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20303
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.