ya sen ne diosun... hatlar koptu sanırım zamanında acık unutulan mikrofondaki sesle yayınlanmadı mı medyada? ben onları diyorum...
aman salla gitsin zaten... kimin ne olduğu belli...
önder sav dan nefret ediyordum zaten acıkcası... din hakkında saçma sapan konuşan dalga geçen bi mahlukattı...
~ 93 gün
_volkan_
kusura bakmada örneklerin çok anlamsız
bir tanesinde... SOYLENENLERİ GÖRMEZDEN DUYMAZDAN GELİN. 3 MAYMUNU OYNAYIN diyorsun
ve bunu.. BİLEREK HABERİSZCE ve ZORLA ÖNCEDEN PLANLAYARAK dinleme ile eş tutuyrosun
repetnuk demis ki: ya sen ne diosun... hatlar koptu sanırım zamanında acık unutulan mikrofondaki sesle yayınlanmadı mı medyada? ben onları diyorum...
aman salla gitsin zaten... kimin ne olduğu belli...
önder sav dan nefret ediyordum zaten acıkcası... din hakkında saçma sapan konuşan dalga geçen bi mahlukattı...
~ 93 gün
hero22
ve bunu.. BİLEREK HABERİSZCE ve ZORLA ÖNCEDEN PLANLAYARAK dinleme ile eş tutuyrosun
kanıt?
turkcell raporuda yalan dimi...
~ 93 gün
hero22
zaten 3. maymunu oynuyorsunuz hep...
onder sav ın haberi neden açılmadı?
en dandık seyler acılırken o neden acılmadı?
ben akp nin yolsuzlukları vs. yok demiyorum var...
ama onun kadar hepsinin var!!!
~ 93 gün
_volkan_
ya ne kanıdı diyorsun kardeşim. ne saçmalıyorsun
ben sana önder sav örneğini mi veriyorum
nası bi demogojidir bu. tutturmuşsun bi önder sav
sen ilk mesajında gnel olarak DİNLENME den bahsettin
bende sana genel olarak dinlenme örneğini veriyorum
sikmişim savı..
repetnuk demis ki: ve bunu.. BİLEREK HABERİSZCE ve ZORLA ÖNCEDEN PLANLAYARAK dinleme ile eş tutuyrosun
kanıt?
turkcell raporuda yalan dimi...
~ 93 gün
hero22
önder sav olayından önce kimse bilmiyordu bu dinleme olaylarını zaten:)
neyse neyse takılın o zaman siz çemkirmeye devam...
~ 93 gün
bukowski
kes lan!
çemkiriyorum
repetnuk demis ki: önder sav olayından önce kimse bilmiyordu bu dinleme olaylarını zaten:)
neyse neyse takılın o zaman siz çemkirmeye devam...
2~ 93 gün
hero22
aferin
~ 93 gün
aslan67
uykusuzun kapak kral..
~ 93 gün
comandante
Telefon kullanmayı bile beceremeyen 80 küsur yaşındaki bir genel sekreterle ve onu inatla savunan bir genel başkanla daha ne kadar gidecek Cumhuriyet halk partisi merak ediyorum. Deniz baykal'ın Önder Sav'ı savunmasının nedeni eğer Sav gidecek olursa Baykal da gidecektir. Çünkü kurultay öncesi delege ayarlamalarını, oyunlarını Sav ayarlıyor ve delege pazarlıklarından o anlıyor. Bugün sav giderse yarın kendisinin nde gideceğini çok iyi biliyor.
~ 93 gün
republic army
herkesin söylediği kendine; kimse kimseyi söyledikleri için suçlayamaz(ha diiceniz ki sen daha geçen leyla zanaya çemkirmiyomuydun? ben de derim ki fiziki eylemle düşünsel eylemi ayırt et öyle sor o soruyu bana lan dallama), yanlış bile olsa. ama insanların özel hayatlarına müdahale edilemez, haksız bir harekettir
~ 93 gün
hayda.bre
Uykusuzun kapak bomba gibi ya :D
~ 92 gün
ivy
süperler yine :D
~ 92 gün
souvereign jr.
önder sav'sanız biz sizi ararız :D:D harika olmuş çok güldüm :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20302
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!