| |
bukowski
|
arkadaşlar bende bu çıkartma albüm merakı küçüklükten beri var.
acaba aranızda albümü alıp da çıkartmalarını toplayan var mı?
90 dünya kupasından beri albümleri doldururum.
eğer çıkartma toplayan varsa fazla olanları değişelim
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
bukowski
|
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
içek la!
|
euro96 çıkartmalarına ne para vermiştim ya ...
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
volkn
|
euro96 çıkartma albümü dolduran bi veledi kardeşim fena keklemişti. albümü amerikaya yollayana imzalı top yolluyorlarmış diyip, çocuktan albümü yollamak için almış gibi arakladı. rus pazarından çakma adidas bi top alıp çocuğa verdik. asdsadsadada
|
|
1 ~ 77 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
bunun ben d eküçükken barbie li olanından vardı, heyy gidi günler heyyy
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
içek la!
|
ehuehu,
250.000 liraydı yanlıs hatırlamıyosam
o çıkartmaların bi paketi
paketten 6-7 tane cıkardı
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
volkn
|
hep de hırvatistan çıkardı naaalet olsun naleeet
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
içek la!
|
hırvatistan bizim gruptaydı
herkese yenilmiştik
:)
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
volkn
|
walla ben bi tek çıkartmalarla ilgileniodum. maçları tam hatırlamıom. lojmanda oturdugumuz için büyük bahçesi vardı gece 11 e kadar eve girmezdik. maçları izledim mi onu bile hatırlamıom. (:
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Orta okul yıllarımda bu işin manyağı idim de şimdi o kadar değil:)) Ama o yıllarda internet yok tabi futbolcunun resmini belki bu albümde görüyordum oysa şimdi youtube a gir mesela mahalle takımı topcusunun bile yok en iyi 20 hareketi yok tüm golleri falan da filan ama gene de koleksiyon için güzel bir olay.
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
hüzün abi
|
bende 2002 den beri biriktiriyorum. Çok zevkli bişey, saklıyorumda o ççıkaratmaları ama bu güne kadar hiç tamamlayamadım.
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
güveeen
|
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
ıssız
|
biz de topladık da büyüdük bıraktık o işleri
|
|
~ 77 gün
|
|
| |
şanışer
|
euro 2008 albüm baygı manyak bi seye benziyo aranızda sticker toplayan varsa el atsak da beraber toplasak
|
|
~ 76 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ben tişörtünü aldım EURO2008 harika bi tişört ama simsiyah önünde İSviçre - Avusturya bayrakları var ve EURO2008 yazıyor. arkasında ise oynanacak stadlar ve EURO2008 yazıyo. orjinal ürün hem de. 30ytlye CEPA'dan İnterSporttan aldım. :)
|
|
~ 76 gün
|
|
| |
bukowski
|
başlığı bu yüzden açtım birader
elinde fazla varsa, takas edelim
crewboy demis ki: euro 2008 albüm baygı manyak bi seye benziyo aranızda sticker toplayan varsa el atsak da beraber toplasak |
|
|
~ 76 gün
|
|
| |
rosesir
|
bukowski selam,
ozel mesaj yazdim sana. kontrol et bi zahmet
|
|