ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > yurtdışı eğitim & erasmus exchange > Sakarya Üniversitesi Erasmusda Bu yıl da Birinci

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 35

özgenn.
özgenn.
üniversitemiz birinci olsa ne olur ki :S bir de giden öğrencilere işlemler konusunda yardımcı olup kolaylık gösterseler ya ama nerdeeeeee...
6 Haziran 2008 17:01   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
ben iki sene üst üste dışarıda kaln biliyorum, keşke iki üç defa gidilebilme hakkı olsa. aslında şu Türkiye içi erasmus da devreye girse am süper olacak.
6 Haziran 2008 17:08   mesajın adresini al  

zingarina
zingarina
yanlış bilgilendirme yapmayalım, iki kere erasmus kapsamında gitmek mümkün deildir, fakar erasmusun üstüne staj hareketliliği anlaşması eklersen onunla kalmaya devam edebilirsin,
kısacası yeni bir uygulama sayılabilecek staj hareketliliği ile lisans süresince ya da yüksek yaparken 2 defa yurtdışında bulunmak mümkündür.
Türkiye içi erasmus ile ilgili anlaşmalar da kısa süre içerisinde tamamlanacak, bekleyiniz :)
6 Haziran 2008 20:22   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
ya son dönemi nasıl almıyorlar..ev arkadaşım 1. dönem başvurdu, 2. dönem gitti sonra mezun oldu.tr'ye döndü çıktı belgesini aldı.
7 Haziran 2008 00:51   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
valla normal aşrtlardailk dönem başvurular kalktı en azından çoğu okulda, ha 4ün 1inde gittiyse uzatıp ikinci dönem de kalabiliyorsun ama 4.ün ikisi zor, yani son dönemde zor, tabi birazda gideceğin ülkeye bakar

mona roza demis ki:
ya son dönemi nasıl almıyorlar..ev arkadaşım 1. dönem başvurdu, 2. dönem gitti sonra mezun oldu.tr'ye döndü çıktı belgesini aldı.
7 Haziran 2008 00:59   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
gitti diyorum taner gitti (:
7 Haziran 2008 01:00   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ben de diyorum ki, burdaki okulu ve gittiği ülkeyle alakalı birazda ama genelde vermiyorlar izin. özellikel çins ülkeler, ingilitere hollanda filan

mona roza demis ki:
gitti diyorum taner gitti (:
7 Haziran 2008 01:04   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
hep karamsarsınız hep karamsar :)
7 Haziran 2008 01:05   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
valla karamsar değil gerçekçi diyelim, şartlar her zaman elvermiyor be annem, yaram var zaten eşeleme hiç:(

mona roza demis ki:
hep karamsarsınız hep karamsar :)
7 Haziran 2008 01:06   mesajın adresini al  

zingarina
zingarina
Sakarya Üni. gönderiyor,
hatta inanmıcaksınız belki ama 5. seneye tek ders bırakıp uzatanları bile gönderiyor B)
:D
8 Haziran 2008 03:36   mesajın adresini al  

aspelkader
aspelkader
maşallah adamlara her konuda rekor kırıyolar desene :P
8 Haziran 2008 11:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 35

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008