ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ortaokul lise yıllarında piyasaya çıkan her menejerlik oyununu alan ve oynayan birisi olarak bi süredir (hatta bayaa bi süredir) bu tip oyunlar oynamıyordum. Bu aralar yeni sezon versiyonu çıksın da tekrar CM (FM oldu) alsam da oynasam diyordum ..
Neyse geçen gün baktım FIFA Manager 06 diye bişey çıkmış.. 3 CD .. tabii yeni kadrolar falan .. Aldım .. fena bir oyun değil .. birçok eğlenceli ve ayrıntılı özelliği var .. Maç izlemesi falan eğlenceli cidden .. Büyük liglerdeki neredeyse bütün oyuncular fotoğraflı .. Interaktif bir oyun işte gazete röportajlar haberler falan sürekli takip ediliyor sıkılmıyor insan.. Maçları izlemesi de keyifli . . Transfer olayını biraz beceremedim, çok gerçekçi olmamış.. Bi de maçlarda çok penaltı ve kırmızı kart oluyor..
İlk sezonumda Galatasarayı aldım şampiyon oldum.. Rezil bir transfer politikası izleyerek 34 yaşındaki Tugay ve 32 yaşındaki Ümit Davala'yı geri getirdim.. Tabii bir de yükselen yıldızımız Nuri Şahin'i aldım takıma.. ve Okan Koç.. Bi de Fransız bi defans aldım ama yedek kaldı salak .. vs. vs. herkes oynasın güzel oyun.. Türkiye ligi değil de büyük ligde oynamak daha güzel olur sanırım çünkü oyuncuların yüzleri falan da gerçekçi olur o zaman hemen hepsinin
17 Ekim 2005 23:49
kretzsche
oynaya kalmış bir seçim.
Oyunu nasıl oynadığımdan çok oynadığım oyunun nasıl bir oyun olduğundan bahsettim. Mesela yabancı bir ligde vasat bir takımla da başlanabilir. . Türkiye ligiyle başlamayı seviyorum genelde, gurbetçileri falan getiriyorum
17 Ekim 2005 23:55
remorphas
Release date of FM2006 is 21/10/2005 böle bi database başka hiç bi managerlik oyununda olamas ki...
lucy luyi
internetten indirme olayı var mı, varsa nassı, bilginiz var mı?
kretzsche
fifa manager'in demosu var mı bilmiyorum ..
ama Football Manager'la (cm'nin yenisi) ilgilenenler www.sigames.com adresinden "strawberry demo" yu indirsinler. . yeni oyunun demosu çıktı
17 Ekim 2005 23:56
kretzsche
FM'nin database büyük ama oyun çok yavaş ve oyuncuların özelliklerini çok güncellemiyolar (türkler için daha geçerli bir durum, milli takıma hala arif , tayfur falan çağrılıyor) o zaman hevesim kaçıyor işte
17 Ekim 2005 23:57
lucy luyi
eywl saol
18 Ekim 2005 00:00
remorphas
yok yaff oynamadın mı, demo yu ii olmuş türkiye, zaten türkiyede 20 den fazla gönüllü scoutla çalışıolar... bi de eski cmturkey ciler sık sık data update i salıolar web e... sen sen ol vazgeçme FM den :)
18 Ekim 2005 00:03
kretzsche
şimdi hertha berlin'le yeni bir kariyere başlıycam bakalım (ikinci dönem berlin'deyiz işallah şimdiden kadroyu falan öğreniyim, oyuncuları tanıyayım.) aslında daha zayıf bir takım olsa iyi olurdu ama manevi değer var işte hertha'nın.
19 Ekim 2005 12:19
emiracle
LUTON TOWN!!! Luton Town ile kariyer modunda başladım, zevkten çıldırıyıorum The Championship League'de savaş veriyorum.
25 Ekim 2005 03:07
kretzsche
aha olum bak bu mesajlar bölümü eklendikten sonra yolladığın mesajlara bakınca bu luton town mesajını gördüm haha
ben de istanbulspor'u eski günlerine döndürücem.. Oktay Derelioğlu eskisi kadar iyi olmasa da ismi sayesinde kadroda yer buldu :) kiralık olarak aldık bi yıllık.. 10.000 euro ödedim kiralamak için.. bi de maaşının 5'te üçünü . . bir sağ bek transfer ettim 85.000 euroya .. bi de genç playmaker kiraladım bütçe bitti zaten..
27 Ekim 2005 02:23
emiracle
luton town ile 5'te 5 yaptım, ben inanıyorum premier league'e camiya inanmıyor!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/203
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.