yok be kelime cevirisi kurtarmaz bu cümleleri :) baya kasmış kim yazdıysa, site bi iki yerde batırmış:) kendimi övmek gibin olmasın ama
sultana [cimdallı! demis ki: ]bence de burdan yardım alcağına siteyi kullan :D euaheae
benden iyi çevirmiş :D
6 Haziran 2008 01:49
wex
yoktur off the record :) temız imzalı süper
6 Haziran 2008 01:50
' işte o benim
This content is currently unavailable
6 Haziran 2008 01:52
wex
maşallah ingilizce bilenler çoğalıyor gün geçtikçe :)
6 Haziran 2008 01:54
hero22
bana kim yardım edebilir arkadaşlar:(
Oopsey doodle! Looks like someone just learned the danger of wearing a really short skirt. Of course, these days, any way a wannabe star can get attention is fair game, as these Audrina Patridge upskirt pictures will prove. But just how much attention is Audrina going for? Are we talking Lindsay Lohan and Britney Spears style exposure? To find out whether or not Audrina is wearing any underwear, you'll just have to click on the pictures.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20296
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.