ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  seri İlanlar  acil yardım:ingilizce çeviri
acil yardim makale ceviri ingilizce
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

king of loss
king of loss
arkadaşlar rahatsız ettim fekat bu kısmı bi türlü tam çeviremiyorum,devrik bişeyler cıkıyor ortaya arada bosluklar kalıyor yarına acil lazım ingilizcesi iyi biri sevabına el atsa da şu gariban sevinse =)

Nanotechnology has the potential to dramatically improve the effectiveness of a number of existing consumer and industrial products and could have a substantial impact on the development of new applications ranging from disease diagnosis and treatment to environmental remediation. Because of the broad range of possible nanotechnology applications, continued evaluation of the potential health risks associated with exposure to nanomaterials is essential to ensure their safe handling.
~ 93 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
nanoteknolojinin varolan müşteri sayısının ve endütri ürünlerinin etkiğilini arttırma potansiyeli var ve cevresel bozuklukların iyileştirilmesinden hastalık tanısına değişen bir yelpazede yeni uygulamalarda asli etkisi olabilir. potansiyel nanoteknoloji uygulamalarından dolayı, nanomateryallerle temastan kaynaklanan potansiyel hastalıkların süregelen evrimi onların güvenli kullanılmasınının garanti edilmesine esas teşkil eder. böyle bişiler kafam yoğun bu kadar oldu, zaten accık bozuk bi ingilizce:)

_gizemli_
_gizemli_
kimse yardım etmedimi sna

aslan67
aslan67
vaay halk kahramanı taner can..bir pelerini eksik valla..

_gizemli_
_gizemli_
aa biri etti sewindim:)

' işte o benim
' işte o benim
tanercan lan bana yardım etme elin adamına et yazıklar olsun püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
 3   ~ 93 gün   mesajın adresini al  

wex
wex
www.hemencevir.com cevirmeyen döner çevirir :)
 1   ~ 93 gün   mesajın adresini al  

tegan pelin
tegan pelin
ahahah yine virüs wex gelmiş virüslü linkler veriyo şsldkfşlasdkfşsfd
 1   ~ 93 gün   mesajın adresini al  

hero22
hero22
slm meraba benimde cevirim var kim yardım edebilir bana

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
hemençeviri merak ettim denedim, bakın nasıl çevirdi;

Nanotechnology'un, birkaç mevcut tüketici ve endüstriyel ürünlerin etkililiğini dramatik olarak geliştirmesi için potansiyeli var, ve hastalık teşhisinden diziyor olan yeni uygulamaların gelişmesinde önemli bir darbeye sahip olabilirdi, ve çevresel aracılığa davranış. Mümkün nanotechnology uygulamalarının geniş sahasından dolayı, nanomaterialsa maruz kalmayla benzetilen potansiyel sağlık risklerinin devam edilen değerlendirmesi, onların emin tutmasını garanti etmek için gereklidir.

walla şaşırdım, tam olmasa da cümle kuruyo lan site :D eauehuahe

king of loss
king of loss
tanercan çok teşekkür ederim eline sağlık ,kendi çevrim baya berbat inan:)devrik olmayan cümle kurma özürüm var,sağol vakit ayırıp ilgilendiğin için

aslan67
aslan67
taner lan ben de bundan korkuyordum..

repetnuk demis ki:
slm meraba benimde cevirim var kim yardım edebilir bana

king of loss
king of loss
abi bu ne ya dalga mı geçiyolar,süper çevirmişler :D:D:D allam

sultana [cimdallı! demis ki:
]hemençeviri merak ettim denedim, bakın nasıl çevirdi;

Nanotechnology'un, birkaç mevcut tüketici ve endüstriyel ürünlerin etkililiğini dramatik olarak geliştirmesi için potansiyeli var, ve hastalık teşhisinden diziyor olan yeni uygulamaların gelişmesinde önemli bir darbeye sahip olabilirdi, ve çevresel aracılığa davranış. Mümkün nanotechnology uygulamalarının geniş sahasından dolayı, nanomaterialsa maruz kalmayla benzetilen potansiyel sağlık risklerinin devam edilen değerlendirmesi, onların emin tutmasını garanti etmek için gereklidir.

walla şaşırdım, tam olmasa da cümle kuruyo lan site :D eauehuahe

king of loss
king of loss

eksik olma
_gizemli_ demis ki:
aa biri etti sewindim:)

wex
wex
elimizden gelen buydu tanercan kardes işi halletmiş artıkçok gec .he bu arada vıruslu link dıyıp gecmeyın :)

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008