| |
king of loss
|
arkadaşlar rahatsız ettim fekat bu kısmı bi türlü tam çeviremiyorum,devrik bişeyler cıkıyor ortaya arada bosluklar kalıyor yarına acil lazım ingilizcesi iyi biri sevabına el atsa da şu gariban sevinse =)
Nanotechnology has the potential to dramatically improve the effectiveness of a number of existing consumer and industrial products and could have a substantial impact on the development of new applications ranging from disease diagnosis and treatment to environmental remediation. Because of the broad range of possible nanotechnology applications, continued evaluation of the potential health risks associated with exposure to nanomaterials is essential to ensure their safe handling.
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
nanoteknolojinin varolan müşteri sayısının ve endütri ürünlerinin etkiğilini arttırma potansiyeli var ve cevresel bozuklukların iyileştirilmesinden hastalık tanısına değişen bir yelpazede yeni uygulamalarda asli etkisi olabilir. potansiyel nanoteknoloji uygulamalarından dolayı, nanomateryallerle temastan kaynaklanan potansiyel hastalıkların süregelen evrimi onların güvenli kullanılmasınının garanti edilmesine esas teşkil eder. böyle bişiler kafam yoğun bu kadar oldu, zaten accık bozuk bi ingilizce:)
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
_gizemli_
|
kimse yardım etmedimi sna
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
vaay halk kahramanı taner can..bir pelerini eksik valla..
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
_gizemli_
|
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
tanercan lan bana yardım etme elin adamına et yazıklar olsun püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
|
|
3 ~ 93 gün
|
|
| |
wex
|
|
|
1 ~ 93 gün
|
|
| |
tegan pelin
|
ahahah yine virüs wex gelmiş virüslü linkler veriyo şsldkfşlasdkfşsfd
|
|
1 ~ 93 gün
|
|
| |
hero22
|
slm meraba benimde cevirim var kim yardım edebilir bana
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
hemençeviri merak ettim denedim, bakın nasıl çevirdi;
Nanotechnology'un, birkaç mevcut tüketici ve endüstriyel ürünlerin etkililiğini dramatik olarak geliştirmesi için potansiyeli var, ve hastalık teşhisinden diziyor olan yeni uygulamaların gelişmesinde önemli bir darbeye sahip olabilirdi, ve çevresel aracılığa davranış. Mümkün nanotechnology uygulamalarının geniş sahasından dolayı, nanomaterialsa maruz kalmayla benzetilen potansiyel sağlık risklerinin devam edilen değerlendirmesi, onların emin tutmasını garanti etmek için gereklidir.
walla şaşırdım, tam olmasa da cümle kuruyo lan site :D eauehuahe
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
king of loss
|
tanercan çok teşekkür ederim eline sağlık ,kendi çevrim baya berbat inan:)devrik olmayan cümle kurma özürüm var,sağol vakit ayırıp ilgilendiğin için
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
taner lan ben de bundan korkuyordum..
repetnuk demis ki: slm meraba benimde cevirim var kim yardım edebilir bana |
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
king of loss
|
abi bu ne ya dalga mı geçiyolar,süper çevirmişler :D:D:D allam
sultana [cimdallı! demis ki: ]hemençeviri merak ettim denedim, bakın nasıl çevirdi;
Nanotechnology'un, birkaç mevcut tüketici ve endüstriyel ürünlerin etkililiğini dramatik olarak geliştirmesi için potansiyeli var, ve hastalık teşhisinden diziyor olan yeni uygulamaların gelişmesinde önemli bir darbeye sahip olabilirdi, ve çevresel aracılığa davranış. Mümkün nanotechnology uygulamalarının geniş sahasından dolayı, nanomaterialsa maruz kalmayla benzetilen potansiyel sağlık risklerinin devam edilen değerlendirmesi, onların emin tutmasını garanti etmek için gereklidir.
walla şaşırdım, tam olmasa da cümle kuruyo lan site :D eauehuahe |
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
king of loss
|
eksik olma
_gizemli_ demis ki: aa biri etti sewindim:) |
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
wex
|
elimizden gelen buydu tanercan kardes işi halletmiş artıkçok gec .he bu arada vıruslu link dıyıp gecmeyın :)
|
|
~ 93 gün
|
|
| |