ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Anayasa mahkemesi, başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasına ilişkin anayasa değişikliğini iptal etti ve yürürlüğünü durdurdu.
Anayasa Mahkemesi, CHP ve DSP milletvekillerinin başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasına ilişkin anayasa değişikliğinin
iptali veya yok hükmünde kabul edilmesi ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle açtığı davanın sonucunu yazılı açıklamayla duyurdu.
Açıklamada, şöyle denildi:
9 Şubat 2008 günlü 5735 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın bazı maddelerinde değişiklik yapılmasına dair Kanun’un 1. ve 2. maddeleri, Anayasa’nın 2, 4. ve 148. maddeleri gözetilerek iptal edilmiştir. Ayrıca yürürlüğü de durdurulmuştur.
-YAPILAN DÜZENLEME-
Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği değişiklikle Anayasa’nın, Kanun önünde eşitlik başlıklı 10. maddesinin son fıkrasına, ... ve her
türlü kamu hizmetlerinden yararlanılmasında ibaresi eklenmişti. Bu değişiklikle madde, Devlet organları ve idari makamları, bütün
işlemlerinde ve her türlü kamu hizmetlerinden yararlanılmasında kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadır haline gelmişti.
Anayasa’nın, Eğitim ve öğrenim hakkı ve ödevi başlıklı 42. maddesine ise Kanunda açıkça yazılı olmayan herhangi bir sebeple kimse yüksek öğrenim hakkını kullanmaktan mahrum edilemez. Bu hakkın kullanımının sınırları kanunla belirlenir şeklinde yeni bir fıkra eklenmişti.
5 Haziran 2008 17:39
içek la!
portakal kokulu türban çıkmıştı tüh...
haa
pardon
o zaman çok satar..
:P
25 Haziran 2008 17:40
ritrit
haydi bakalım...
5 Haziran 2008 17:42
prime evıl
ohhhh iyi oldu
25 Haziran 2008 17:42
içek la!
şimdi ben anlamadım
türban mı takıyoruz ?
5 Haziran 2008 17:44
witchontheroof
ben de az önce haberlede izledim. bir ohh çekilesi olay doğrusu geç kalmış da olsa.
5 Haziran 2008 18:01
***jano***
en doğrusunu yapmış çok sewindim...
5 Haziran 2008 18:04
dianarabago
demokrat(!) Türkiye'den demokratik(!) bir karar daha...ve demokrat kantin üyelerinin(!) demokratik yorumları(!)....
buda sizin demokrasiniz...
125 Haziran 2008 18:07
deliveren
Girilecek Yerlerein Kurallarına Uymayıp Kafasına Göre Kıyafet Belirlemek Bunu Özgürlük Altında Sunmak Daha Sonrada Demokrasi Nutku Atmak.adama Sormazlar mı Bu Demokratlıgınız Türbanınızdan Başka Yerde İşlemiyor mu ?
35 Haziran 2008 18:09
lucy luyi
kötü kokular demokrasiyi askıya aldırtabilir, doğal. güzel.
25 Haziran 2008 18:12
dianarabago
o zaman dünyadaki üç-beş demokratik ülkeden biri Türkiye...
dilerim avrupa ve amerika gibi ülkelerde bizi örnek alır ve deomratik olma adına önemli bir adım atarlar....
deliveren demis ki: Girilecek Yerlerein Kurallarına Uymayıp Kafasına Göre Kıyafet Belirlemek Bunu Özgürlük Altında Sunmak Daha Sonrada Demokrasi Nutku Atmak
65 Haziran 2008 18:13
deliveren
dilerim avrupa ve amerika gibi ülkelerde bizi örnek alır ve deomratik olma adına önemli bir adım atarlar....
11 Eylül Sonrası Amerikanın Hassasiyetlerini Bilmiyorsun Galiba.Hele O Hassasiyetleri Aşacak Bir şey Yap.O Zaman Gösterirler Demokrasiyi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20287
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.