bi düşün bakalım kime güveniyorlar kim onları desteklio;)
6 Haziran 2008 14:26
bukowski
amerika olayı diyosun...
o coniler 1976'da da rumları destekliyodu.
ecevit, ayşe tatile çıksın demeden önce, kıbrısa ordu gönderirseniz, bilmem kaçıncı filomuzu oraya göndeririz dediler.
evecit de, o filonuzun bacasına bir uçak gönderirim, benim bir uçağıma sizin filonuza mal olur dedi.
sonuçta ayşe tatile çıktı. coniye kapak oldu. kktc kuruldu
6 Haziran 2008 14:30
bukowski
amerikadan ya da bi başkasından tırsarak öleceğime kendime güvenerek ölürüm
yine ölürüm
yine ölürüm
6 Haziran 2008 14:31
***jano***
he america desteklese kaç basar o ayrı ama bize yardım etme dediklerinde bizim şuanki baştakiler bişi yapamaz...ecevit olsa ayrı bi konu...
6 Haziran 2008 14:32
galataper
j@no demis ki: he america desteklese kaç basar o ayrı ama bize yardım etme dediklerinde bizim şuanki baştakiler bişi yapamaz...ecevit olsa ayrı bi konu...
yani sokiyim baştakilere. Ermenistan Azerbaycan savaşında yüzlerce T.C. vatandaşı gitti savaştı anılarını kitaplardan bulabilirsiniz araştırmayla.
Ama maalesef dediğin gibi baştakiler ayakta olması gerekenler olduğundan hiç belli olmaz. Hocaali katliamı Türkiyeninde bir ayıbıdır. O dönemde ermenilere buğday satan sayın süleyman demirele buradan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20285
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.