o tuvaletleri hep merak etmişimdir zaten,yerçekimi yok bu adamlar nasıl yapıo kakalarını diye,sonra araştırdım filan,bulamamıştım açıkçası istediğim bilgiyi ama hep böyle vakum gibi bir sistemin varlığını hayal ederdim,adam yapıo orda bir vakum var hemen çekiyo,yoksa havada uçuşan kakalar baya sorun olurdu,ama bir de şu var,uzay mekiklerinin içinde yapay yerçekimi oluşturabiliyorlar sanırım,yanılıyomuyum..??
5 Haziran 2008 00:54
e = m . c²
yerçekimi olmayınca bağırsaktanda çıkmazki o..:))
aslan67 demis ki: abi bir yere sıçtıktan sonra uzayın derinliklerine atsalardı ya:D
5 Haziran 2008 00:54
aslan67
çok boktan bir son ya astronotlarımız için:D
döndüklerinde yurtta nasıl karşılanacaklar ben onu merak ediyorum asıl:D
5 Haziran 2008 00:55
aslan67
'ooo gelin gardaşlar gelin hele şuraya bir sıçın,kaç zamandır zordasınız' diye karşılanmaları kuvvetle muhtemeldir:D
5 Haziran 2008 00:56
william wallace
bizim türklerin bunlara pet şişeye işemesini öğretmesi lazım =)
5 Haziran 2008 00:56
luca leotardo
Büyün götler müdür olmus hikayesinin tam zamanı biri kopyalasın:D
5 Haziran 2008 00:58
'off the record'
-abi napıyosun !!!
+ne oldu ?
-kafama sıçtın aq
+tüh lan yerçekimini hesaba katmamışım
-houston bi sorunumuz var.
-söyle dinlemedeyiz.
-boka battık.
-gene naptınız
-hayır bu kez gerçek anlamda boka battık, kanalizyon bozuldu.
5 Haziran 2008 00:59
aslan67
Bir gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs..Göt te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-Sen siçmaktan baska ne ise yararsin demisler.Göt tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.Göt bütün organlara küsmüs ve artik siçmamaya karar vermis.
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin siçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine bok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip götü müdür seçmisler.
O gün bu gün bütün götler müdür olurmus.
jet servis:D
anthony casso cesare demis ki: Büyün götler müdür olmus hikayesinin tam zamanı biri kopyalasın:D
15 Haziran 2008 00:59
_angelus_
Abi nasıl cıkmaz ya..İtici motor yapıyo bu adamlar koskoca uzay mekiğine, itmeyi akıllarına getiremicekler mi?
5 Haziran 2008 00:59
üstteki
çıkarmaya korkuyor olabilirler :)
e = m . c² demis ki: uzaya işeseler ya....sonsuz boşluk sonuçta bişe olmaz..:P
5 Haziran 2008 01:00
züreyy-fa
amerikalıların onu bizden önce yaptığına 100 dolarına bahse girerim :)
william wallace demis ki: bizim türklerin bunlara pet şişeye işemesini öğretmesi lazım =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20277
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.