şimdi sen neredeyse her takımı desteklediğine göre hangi gruba giriyorsun?:P:D
ivy mrs holi şit demis ki: bence basket futboldan daha nezih bir spor...salak saçma ezik taraftarlara sahip değil ;)
4 Haziran 2008 23:09
souvereign jr.
ben şahsen los angeles lakers şampiyon olsun giycem formamı , zaten sabahın köründe biter maç, sabah sabah tur atıcam sokaklarda (H)
4 Haziran 2008 23:10
ciyan
fifa ya da pes oynanmasının nedeni, futbol oyunlarının çok daha kolay ve gerçeğine uygun bir şekilde sanal ortama aktarılabilmesidir bence. nba de güzel oyun ama gerçek bir basketbol havası vermedi bana hiç :/
souvereign jr. demis ki:
ama işte o eski mahalle maçları yok, internet var ve bu yüzden neden herkes hadi gel fifa kapışalım diyo yada ne bileyim pes turnuvası düzenliyo da , nba oynayanı pek gözükmüyo?
4 Haziran 2008 23:11
ivy
şimdi sen neredeyse her takımı desteklediğine göre hangi gruba giriyorsun?:P:D
heh işte ..ben oyunu desteklerim.. fener aşkım başka, bursa ya düşkünlğüm başka, eses in inancına sevgim başka... ayrıca bazı (kusura bakmayın ama ) gerzekler gibi de değilim.. yurt dışında her türk takımını feneri desteklediğim gibi desteklerim..
baskete gelince, fenere aşkım başka olduğundan tüm spor dallarında desteklerim ;) eskiden kalma da bi basket sevgim var..eskisi kadar değil tabi..
ama senin gibi ona buna bok atarak taraftarım diye geçinmiyorum canım ;)
4 Haziran 2008 23:13
' işte o benim
yakında seni de müzeye götürecekler
14 Haziran 2008 23:15
aslan67
Çelişki:)
futbolu seven bir taraftar rakip takımları kastederek ezik kelimesini kullanmaz:)
ivy mrs holi şit demis ki: bence basket futboldan daha nezih bir spor...salak saçma ezik taraftarlara sahip değil ;)
ivy mrs holi şit demis ki: şimdi sen neredeyse her takımı desteklediğine göre hangi gruba giriyorsun?:P:D
heh işte ..ben oyunu desteklerim.. fener aşkım başka, bursa ya düşkünlğüm başka, eses in inancına sevgim başka... ayrıca bazı (kusura bakmayın ama ) gerzekler gibi de değilim.. yurt dışında her türk takımını feneri desteklediğim gibi desteklerim..
baskete gelince, fenere aşkım başka olduğundan tüm spor dallarında desteklerim ;) eskiden kalma da bi basket sevgim var..eskisi kadar değil tabi..
ama senin gibi ona buna bok atarak taraftarım diye geçinmiyorum canım ;)
4 Haziran 2008 23:44
aslan67
ayrıca niye sinir yapıyorsun ki,gerçekler:)
o ezik diye hitap ettiğin taraftarların arasında bir zamanlar sen vardın:D
geç bunları anam babam geç:D
4 Haziran 2008 23:46
' erkansyn
ÜST ÜSTE 2.ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN.......
5 Haziran 2008 08:46
içek la!
ŞAAAMPİYON
5 Haziran 2008 09:35
içek la!
rap'unzel demis ki: Teselli ödülü :D
:)
basketbol erkekler ve bayanlar
voleybol erkekler
kürek
boks
masa tenisi
yüzme
saklanbaç
körebe
el el üstünde kimin eli var
branşlarında bile şampiyon olduk
galatasarayın sadece futbolda şampiyon olması
teselli oluyor istatistiksel ve mantık olarak...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20272
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.