ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Sokak Köpekleri Katliamı
katliam kopegi sokak
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

_volkan_
_volkan_
Arkadaşlar,

Şimdi başlığı güncelde açıp açmamakta baya tereddüt ettim ama, bunun aynı zamanda güncel bir sorun olduğunu düşünerek güncele açtım

Bildiğiniz gibi, her gün yeni bir köpek katliamı yapılıyor türkiyede. Belki duymus ya da okumussunuzdur. En son Antalyada bir iki gecede 5500 köpeğin, etik olmayan yöntemlerle öldürülerek boş bir araziye gömüldüğü, bu köpekler arasında küpeli, bebek, hamile, sahipli bir çok köpekte vardı..

Neyse bizde küçük bir organizasyon kuruyoruz. Giderek büyütmeyi planladığımız. www.sokak-kopekleri.org adında.

Hepinizin desteklerini bekliyoruz, bu konuyla gerçekten ilgilenen

Şimdiden teşekkürler.

www.sokak-kopekleri.org
~ 87 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
keşke başlığa 'bakirelik' kelimesi falan ekleseymişim yahu
daha fazla ilgi çekerdim :)

tek bi insan mı ilgilenmez len

baş rahip
baş rahip
ben yazmıştım bir şeyler ama sonra sildim azizim

republic army
republic army
bizim okuldakiler de toplayıp yaksalar ya. gece dışarı çıkamıyoz lan

_volkan_
_volkan_
su mesajdan sonra ben gider beslerim o köpekleri inadına
adres neydi?

d.o.u. demis ki:

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

senin aldığın nefes zarar..

d.o.u. demis ki:
 3   ~ 87 gün   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Aslında İnsan görüntüsündeki Köpekleri Öldürmek Gerekiyor.
 3   ~ 87 gün   mesajın adresini al  

baş rahip
baş rahip
benim yaşadığım ilçede sorun var....ama köpekler sahipli sokak köpeği(nasıl demeyin olabiliyor)...bilhassa gece çok rahatsızlık veriyorlar ve saldırganlar....sahipleri ilgisiz....belediye oralı bile değil....bazen içimdeki hayvan sevgisini kaybettiğim oluyor o derece yani...bu yüzden ilk yazdığım mesajı sildim....

e = m . c²
e = m . c²
sanırım sokak köpeklerini kısırlaştırmak sorunu çözer gibi.....ancak bu yöntem de belediyelere ek maliyet getireceği için belediyeler daha az maliyetli olan toplu katliamı tercih ediyorlar.....

birde yavruyken köpek alıp büyüdükten sonra sokağa salanlar var onlara da buradan selamlarımı iletiyorum...

_volkan_
_volkan_
şimdi azizim
köpeklerin rahatsızlık verdiği bir gerçektir.
ama belediyenin görevlerinden biride budur.
bu köpekleri kısırlaştırmak.. ya da bu köpekleri toplayarak barınaklara götürmek
tabi köpeklere iki kuruş para harcamak yerine aynı kaldırımı 10 kez söküp takmayı tercih ediyorlar o ayrı bi konu

birde köpeklerin saldırganlığı. ki bu bilimsel doğruluktadır
insanlar kendilerine saldırgan oldukları içindir.

anne babalar en kucuk cocuguna kadar. köpek bak yaklaşma ısırır.. bak seni köpeklere veririm falan şeklinde zihniyetle büyüttükleri için çocukları
daha yeni dogan kopeklere bile taş atanlar, tekmeleyenler, bahcesine girdi diye tekme tokat dövenler, zehirleyenler... medyanın pitbull paparazzisi yüzünden köpekleri canavar sananlar.
kopeklerde insanlara karsı güven kaybettiğinden saldırganlar..

aslında sorun ilk insanda başlıyor

baş rahip demis ki:
benim yaşadığım ilçede sorun var....ama köpekler sahipli sokak köpeği(nasıl demeyin olabiliyor)...bilhassa gece çok rahatsızlık veriyorlar ve saldırganlar....sahipleri ilgisiz....belediye oralı bile değil....bazen içimdeki hayvan sevgisini kaybettiğim oluyor o derece yani...bu yüzden ilk yazdığım mesajı sildim....

tohunç
tohunç
sahiplileri öldürmesinler ötekilerde sorun yok mu nası bi cümle o :S

baş rahip
baş rahip
belediyeler görevlerini yapmıyorlar...onlardan önce köpek sahipleri kabahatli...gece salıyorlar sokağa(yani burda öyle)...9-10 köpek terör halinde...bir beyaz kırma kurt liderleri

misal ben köpekten korkmam....severim de pek.... ama 9 tanesi saldırsa sever miyim bilmiyorum....
 4   ~ 87 gün   mesajın adresini al  

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ama bi yerden sonra doğal denge bu.. bu dengeyi bozmamak belediyelerin elinde.. yıkıcı çözümler yerine yapıcı çözümler üretmek de onların elinde..

_volkan_
_volkan_
köpekler zeki hayvanlar merak etme
kaçmadığın ve zarar vermeye kalkmadığın sürece deli gibi havlayarak gelselerde ayağının önünde dururlar :)

baş rahip demis ki:
belediyeler görevlerini yapmıyorlar...onlardan önce köpek sahipleri kabahatli...gece salıyorlar sokağa(yani burda öyle)...9-10 köpek terör halinde...bir beyaz kırma kurt liderleri

misal ben köpekten korkmam....severim de pek.... ama 9 tanesi saldırsa sever miyim bilmiyorum....

_volkan_
_volkan_
tabi sorumsuz köpek sahipleride yok değil
dediğin gibi gece sokağa salan, köpeği sadece saldırmaya eğiten, 2-3 gün bakıp sonra köpeği atmak için alan.. hevesine alan. hava atmak için alan..

ama bu noktada da sahipleri cezalandırmak lazım. mesela şu anki yasalara göre köpek alıp sokağa bırakanlar para cezasına çarptırılıyor ama tabi uygulayan kim

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008