| |
_angelus_
|
Rusya olalım..
Vodka ve hatun farkı.
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
red4
|
walla arkadaşlar ben de otel rest vs. sahibi olsaydım kabul etmezdim... milletçe imajımız zaten iyice bozulmuş bi de işlerim bozulsun istemezdim doğrusu,yeşil sermayeci diye...
|
|
2 ~ 79 gün
|
|
| |
_gökçe_
|
ne oluyo bilmiyorum türban takıyorlar diye tatilde yapmasınlar oh be her şeyi yasakladık isterlerse nefeste almalarınıda yasaklayın olsun bitsin yani yaşamasınlar gerçi ne kadar hayatlarını yaşıyolasr o da maglum....
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
republic army
|
aha beyni türbanlılara, babacan gibi düşününlere kendilerini acındırmak için gün doğdu...
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
republic army
|
müslüman çoğunluk dinlerini özgürce yaşayamıyor.
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
_volkan_
|
niye otel kurumsal alan mıymış?
gerçi.. türbanlı olmasada pek bişi değişmezdi bence
hepimiz biliyoruz turistik yerlerdeki otellerin türkleri almama olayını
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
adamın1i
|
d.o.u. demis ki: aha beyni türbanlılara, babacan gibi düşününlere kendilerini acındırmak için gün doğdu... |
holy şit varyok© demis ki: çeşme yakınlarında onların konseptine uygun bi otel vardı, başı açık ve şortlu annemle bizi oteliin konsepti farklı olduğu için almamışlardı. napalım. |
banshee demis ki: Herkes birbirini eziyor. Halkın iradesi budur!
Türbanlı türbansızı, türbansız da türbanlıyı... Yalansa beri gelin.
Çemkirmeyin. |
bukowski demis ki: üniversiteye girdikten sonra otele de girsinler, bi problem yok |
Az önce, bügün en çok ne güldürdü seni başlığına yazmak istedim fakat telefona bakmam gerekti, sonraya erteledim iyide olmuş hani yazacağın konu bunun yanında sönük kalırdı.
Birde izmirde bir restaraunt da yaşanan yan yana oturma krizi var .Eşiyle birlikte yan yana oturan adamı , bu şekılde oturup ahlaksızlık yapan çiftlere karşı müesesenin itibarını korumak adına uyarmışlar.
Bu haberleri alt alta koy, yorumları üst üstte meclis içinde ki 550 öküzün orda olma sebebini sorgula, ve boomeranga kulak ver .Her toplum hak edildiği gibi yaşar ve yönetilir
Hani biri demiş ya yukarda bizi bölmüşler diye , meclisi gizli özne olarak kullanmış arkadaş. Aslında meclsi bölen diğer gizli öznenin içinde yaşadığımızı bir türlü idrak edememe durumu mevcut.Sen oyunu gerçekten bu ülke için iş yapacak insan çıkana kadar cebinde tutup har vurup harman savurmamış olsan , türbanı savunan yada türbana karşı çıkan diye siyasileri katagorize etmeyip onlara biz sizi bunun için değil Türk milletiinin istikbalini korumanız ve bu devleti uluslar arası platformlarda yüceltmeniz için meclise gönderiyoruz mesajını verip , onları türban gibi suni gündemlerle günü geçirebilir bir toplum olmadığınıza inandırabilseniz , zaten tutarsız politikacıların halk karşısına çıkıp oy istemeye yüzüleri bile olmayacağı gibi meclise girdiklerinde sorumluluk sahibi bir vekil olarak hareket edecekelrinin farkında olun .
Sen bireey olarak toplum olarak bir vizyon sahibi değilsen , koyun gibi kendine çoban seçersin .
|
|
1 ~ 79 gün
|
|
| |
prime evıl
|
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
aslan67
|
olayın dini boyutunu falan tartışmayıp tek bir şey söyleyeceğim..
Özel mülk değil mi arkadaş,istediğini alır istediğini almaz,neyi tartışıyoruz ki?
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
yani nasıl ki avrupanın ceşitli yerlerinde cıplaklar kampları var aynı hesap. adamın müşteri portföyünü biz mi belirliyeceğiz? tabii ki ayrımcılık olmasın ama ildiğim kadarıyla Türkiye'de buna karşı bir yasa yok, aslında Amerika dışında coğu ülkede anti-ayrımcılık yaası yok. misal bu olay amerika'da olsa, müşteri otel sahibinin sırtındaki elbiseleri bile alırdı, zira herhangibir işletmenin herhangibir ayrımcı temelde servis vermeyi reddetme hakkı yok. Ama dediğim gibi benim bildiğim biz de öyle bir yasa yok, o yüzdendir bazı yerler takım elbisen yok diye almaz, bazıları damsız almaz vs vs
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
aslan67
|
bazıları insansın diye almaz aq:D
zorla mı?
adamın keyfi neyi isterse öyle:D
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
aslında kanunla düzenlenmesi lazım ama, oan sıra gelene kadar neler var düznelencek ooo
aslan67 demis ki: bazıları insansın diye almaz aq:D
zorla mı?
adamın keyfi neyi isterse öyle:D |
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
Türkiye mi oluyoruz şeklinde panik yapacağımız günleri görürsem mutluluktan ağlarım.
|
|
~ 79 gün
|
|
| |
extremo
|
zihniyete bak
souvereign jr. demis ki: iyi olmuş bence. otellerde ne işi var ki türbanlının , etraflarında bolca mayoyla bikiniyle veya üstsüz güneşlenen varken , onlara göre insanlarının saçının bir telinin gözükmesi günahken(!) bu kadar çok günah(!) işleyen insanın içinde işleri ne ki? otursunlar evlerinde... |
|
|
4 ~ 79 gün
|
|
| |
mona roza
|
yalnız şu var,çıplak insan bedeni dinen namahremdir..kadın kadınayeken dile açılıp saçılıp oturun denmez..neyse..
kapalı aileler yazlıktan ev alırlar..balkonda genelde kadınları vardır..kocaları iner bir güzel havuza girer yüzer,oturur,bişeyler içer,kadın sürekli balkondan izler..
sen havuzdayken de mütemadiyen gözünün içine bakar..sanırsın büyük günah işliyorsun..ben de bunu anlamam,ben kapalıysam düşüncem buysa kocamda benim gibi olmak zorunda..gitmem o tarz bi yazlığa otele,nasıl çıplaklar kampına gitmeyeceğim gibi.
|
|
~ 78 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
~ 78 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bence almanya olalım, bizimkiler oraya gitmekten kurtulsun, hem alamanyayı ayağınıza getirdik diye oy toplar cem uzan:)
|
|
~ 78 gün
|
|
| |
kaan dinçer
|
bizde ikisini de olacak göt yok
|
|
~ 78 gün
|
|
| |
hüzün abi
|
|
|
~ 78 gün
|
|
| |
psikolojik manyak
|
yabancı turistler rahatsız oluyormus.. tabi ucuz yabancı turistlerden aferin alacagız ya.. (baska şeyler de tabi(!)
kendi vatandandasımıza kendi ülkesinde tatil yaptırmıyoruz, böyle b*ktan bir ülkeyiz. gelde o otele gidip havuzuna işeme
|
|
~ 78 gün
|
|
| |