ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
İsrail mi oluyoruz Rusya mı oluyoruz?

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 21 - 40

_angelus_
_angelus_
Rusya olalım..
Vodka ve hatun farkı.
~ 79 gün   mesajın adresini al  

red4
red4
walla arkadaşlar ben de otel rest vs. sahibi olsaydım kabul etmezdim... milletçe imajımız zaten iyice bozulmuş bi de işlerim bozulsun istemezdim doğrusu,yeşil sermayeci diye...
 2   ~ 79 gün   mesajın adresini al  

_gökçe_
_gökçe_
ne oluyo bilmiyorum türban takıyorlar diye tatilde yapmasınlar oh be her şeyi yasakladık isterlerse nefeste almalarınıda yasaklayın olsun bitsin yani yaşamasınlar gerçi ne kadar hayatlarını yaşıyolasr o da maglum....

republic army
republic army
aha beyni türbanlılara, babacan gibi düşününlere kendilerini acındırmak için gün doğdu...

republic army
republic army
müslüman çoğunluk dinlerini özgürce yaşayamıyor.

_volkan_
_volkan_
niye otel kurumsal alan mıymış?

gerçi.. türbanlı olmasada pek bişi değişmezdi bence
hepimiz biliyoruz turistik yerlerdeki otellerin türkleri almama olayını

adamın1i
adamın1i

d.o.u. demis ki:
aha beyni türbanlılara, babacan gibi düşününlere kendilerini acındırmak için gün doğdu...

holy şit varyok© demis ki:
çeşme yakınlarında onların konseptine uygun bi otel vardı, başı açık ve şortlu annemle bizi oteliin konsepti farklı olduğu için almamışlardı. napalım.

banshee demis ki:
Herkes birbirini eziyor. Halkın iradesi budur!
Türbanlı türbansızı, türbansız da türbanlıyı... Yalansa beri gelin.
Çemkirmeyin.

bukowski demis ki:
üniversiteye girdikten sonra otele de girsinler, bi problem yok

Az önce, bügün en çok ne güldürdü seni başlığına yazmak istedim fakat telefona bakmam gerekti, sonraya erteledim iyide olmuş hani yazacağın konu bunun yanında sönük kalırdı.

Birde izmirde bir restaraunt da yaşanan yan yana oturma krizi var .Eşiyle birlikte yan yana oturan adamı , bu şekılde oturup ahlaksızlık yapan çiftlere karşı müesesenin itibarını korumak adına uyarmışlar.
Bu haberleri alt alta koy, yorumları üst üstte meclis içinde ki 550 öküzün orda olma sebebini sorgula, ve boomeranga kulak ver .Her toplum hak edildiği gibi yaşar ve yönetilir

Hani biri demiş ya yukarda bizi bölmüşler diye , meclisi gizli özne olarak kullanmış arkadaş. Aslında meclsi bölen diğer gizli öznenin içinde yaşadığımızı bir türlü idrak edememe durumu mevcut.Sen oyunu gerçekten bu ülke için iş yapacak insan çıkana kadar cebinde tutup har vurup harman savurmamış olsan , türbanı savunan yada türbana karşı çıkan diye siyasileri katagorize etmeyip onlara biz sizi bunun için değil Türk milletiinin istikbalini korumanız ve bu devleti uluslar arası platformlarda yüceltmeniz için meclise gönderiyoruz mesajını verip , onları türban gibi suni gündemlerle günü geçirebilir bir toplum olmadığınıza inandırabilseniz , zaten tutarsız politikacıların halk karşısına çıkıp oy istemeye yüzüleri bile olmayacağı gibi meclise girdiklerinde sorumluluk sahibi bir vekil olarak hareket edecekelrinin farkında olun .
Sen bireey olarak toplum olarak bir vizyon sahibi değilsen , koyun gibi kendine çoban seçersin .

1   ~ 79 gün   mesajın adresini al  

prime evıl
prime evıl
bence haklı

aslan67
aslan67
olayın dini boyutunu falan tartışmayıp tek bir şey söyleyeceğim..

Özel mülk değil mi arkadaş,istediğini alır istediğini almaz,neyi tartışıyoruz ki?

tane® ©an
tane® ©an
yani nasıl ki avrupanın ceşitli yerlerinde cıplaklar kampları var aynı hesap. adamın müşteri portföyünü biz mi belirliyeceğiz? tabii ki ayrımcılık olmasın ama ildiğim kadarıyla Türkiye'de buna karşı bir yasa yok, aslında Amerika dışında coğu ülkede anti-ayrımcılık yaası yok. misal bu olay amerika'da olsa, müşteri otel sahibinin sırtındaki elbiseleri bile alırdı, zira herhangibir işletmenin herhangibir ayrımcı temelde servis vermeyi reddetme hakkı yok. Ama dediğim gibi benim bildiğim biz de öyle bir yasa yok, o yüzdendir bazı yerler takım elbisen yok diye almaz, bazıları damsız almaz vs vs

aslan67
aslan67
bazıları insansın diye almaz aq:D

zorla mı?

adamın keyfi neyi isterse öyle:D

tane® ©an
tane® ©an
aslında kanunla düzenlenmesi lazım ama, oan sıra gelene kadar neler var düznelencek ooo

aslan67 demis ki:
bazıları insansın diye almaz aq:D

zorla mı?

adamın keyfi neyi isterse öyle:D

sweetdreams
sweetdreams
Türkiye mi oluyoruz şeklinde panik yapacağımız günleri görürsem mutluluktan ağlarım.

extremo
extremo
zihniyete bak

souvereign jr. demis ki:
iyi olmuş bence. otellerde ne işi var ki türbanlının , etraflarında bolca mayoyla bikiniyle veya üstsüz güneşlenen varken , onlara göre insanlarının saçının bir telinin gözükmesi günahken(!) bu kadar çok günah(!) işleyen insanın içinde işleri ne ki? otursunlar evlerinde...
 4   ~ 79 gün   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
yalnız şu var,çıplak insan bedeni dinen namahremdir..kadın kadınayeken dile açılıp saçılıp oturun denmez..neyse..
kapalı aileler yazlıktan ev alırlar..balkonda genelde kadınları vardır..kocaları iner bir güzel havuza girer yüzer,oturur,bişeyler içer,kadın sürekli balkondan izler..
sen havuzdayken de mütemadiyen gözünün içine bakar..sanırsın büyük günah işliyorsun..ben de bunu anlamam,ben kapalıysam düşüncem buysa kocamda benim gibi olmak zorunda..gitmem o tarz bi yazlığa otele,nasıl çıplaklar kampına gitmeyeceğim gibi.
~ 78 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®

tane® ©an
tane® ©an
bence almanya olalım, bizimkiler oraya gitmekten kurtulsun, hem alamanyayı ayağınıza getirdik diye oy toplar cem uzan:)

kaan dinçer
kaan dinçer
bizde ikisini de olacak göt yok

hüzün abi
hüzün abi
:)

psikolojik manyak
psikolojik  manyak
yabancı turistler rahatsız oluyormus.. tabi ucuz yabancı turistlerden aferin alacagız ya.. (baska şeyler de tabi(!)

kendi vatandandasımıza kendi ülkesinde tatil yaptırmıyoruz, böyle b*ktan bir ülkeyiz. gelde o otele gidip havuzuna işeme

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 21 - 40

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008