ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Twitter kullanıyor musunuz?
yahooturkey web 2 0 durum yahoo twitter
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

vulcao
vulcao
Ortakantin camiamız içerisinde Twitter kullanan var mı?

www.twitter.com

Yahoo! için çalışmaya başladım, bu arada da Türkiye'de ki bazı gelişmelerin kısa olanlarını ( Yahoo! ile ilgili gelişmeler tabii ki) buradan yazmanın veya kaynak göstermenin mantıklı olabileceğini düşündüm...

Ayrıca bir de blog hazırlayacağım, Yahoo! ile ilgili Türkiye için neler yapılıyor neler yapılacak, Yahoo! Messenger diğerlerini ezip geçebilir mi? Kim daha çok eposta hesabı alacak? Yahoo!'nun sponsor olduğu organizasyonlar nelerdir? Stajdı çalışma imkanlarıydı ne vardır ne yoktur...

Bu bilgilerin hepsini kapsamaya veya kaynak göstermeye çalışacağım..

Twitter üzerinden takip etmek isterseniz,

http://twitter.com/YahooTurkey

Vulc.
~ 86 gün   mesajın adresini al  

• c€dric¹ •
• c€dric¹ •
yooo..neki o:P

eskiden arabalara takilioduu ince tiz ses çikarsin die..:D omu bu:P
 1   ~ 86 gün   mesajın adresini al  

repetnuk
repetnuk
o deilde kantın neden boyle oldu?

_bora_
_bora_
twitter ne yaaaa:))) cahil kaldım

antika
antika
yok

vulcao
vulcao
Twitter ; anlık olarak ne yapıyosun neredesin vs gibi bilgileri girebileceğin bir community sitesi...

vulcao
vulcao
aslında bir girip bak valla o da neşeli bişey :)

_bora_
_bora_
ahan da buldum:
üyelerin anlık olarak yaptıkları şeyleri kısaca yazdıkları sosyalleşme sitesi. anlık blog gibi birşey. günlük değil anlık..

vulcao
vulcao
ta kendısı

üstteki
üstteki
fikir güzel ve yine benden önce yapmışlar :)

atalay
atalay
kullanıyorum.

o6uz²
o6uz²
Yahoo : Twitter is a service for friends, family, and co–workers to communicate and stay connected through the exchange of quick, frequent answers to one simple question: What are you doing?
o6uz : Sex ! oO
Yahoo : Get started - Join !
o6uz : ...

kretzsche
kretzsche
microblogging olayı biraz antipatik geliyor. neredeyse 'tuvaletteyim sıçıyorum' bunu bile yazacaklar :)

özellikle almanya'da internetle ilgili herkes kullanıyor twitter'ı. türkiye'de pek yaygın değil . servisin ne işe yaradığı falan pek anlaşılamadı, birkaç tane twitter taklidi site açıldı onları da chat odası gibi kullandılar.

türkiye'de facebook twitter gibi kullanılıyor dikkatimi çektiği üzere.

böyle bir servisin kullanılması için yakın çevrenizdeki birçok kişinin siteye üye olmuş olması lazım. artık twitterın türkiyede yayılması için çok geç, çünkü facebook o boşluğu doldurdu bence
 3   ~ 86 gün   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
twitter nea ?

vulcao
vulcao
Katiliyorum, alkisimi da koydum, bu yuzden facebook uzerinde de calismalarimiz olacak. :)

kretzsche demis ki:
microblogging olayı biraz antipatik geliyor. neredeyse 'tuvaletteyim sıçıyorum' bunu bile yazacaklar :)

özellikle almanya'da internetle ilgili herkes kullanıyor twitter'ı. türkiye'de pek yaygın değil . servisin ne işe yaradığı falan pek anlaşılamadı, birkaç tane twitter taklidi site açıldı onları da chat odası gibi kullandılar.

türkiye'de facebook twitter gibi kullanılıyor dikkatimi çektiği üzere.

böyle bir servisin kullanılması için yakın çevrenizdeki birçok kişinin siteye üye olmuş olması lazım. artık twitterın türkiyede yayılması için çok geç, çünkü facebook o boşluğu doldurdu bence

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008