| |
karakalem
|
allahım yorum yapamadım delirdim..meğer klavyenin fişi çıkmış:)neyse..süpermiş bunlar yaaaa..özelliklede kutu içersinde uyuyan çocuğa bayıldımm.mükemmel
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
lord of drinks
|
ahada karikatür bu abicim
buuuuu
ehehe :D:D
süpermiş walla :D:D
karakalem demis ki: allahım yorum yapamadım delirdim..meğer klavyenin fişi çıkmış:)neyse..süpermiş bunlar yaaaa..özelliklede kutu içersinde uyuyan çocuğa bayıldımm.mükemmel |
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
karakalem
|
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
karakalem
|
şu kutudaki kıza duygulandım ama gerçekten..fazlasında hiç gözü yok..kıyamam yaaaa:(
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
aslan67
|
ben de o kutudaki çocuğun olduğu karikatüre bayılmıştım,hani ilk 2 olmasa bile en azından 3.lüğü hak eden bence oydu..
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
karakalem
|
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
karakalem
|
ben zaten 3.lük ödülü alana şaştım.acaba benmi anlamadımm.ne anlatıyo:)
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
2.ödülü 1.liği gayet haketmiş!
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
2.olan kişi gayet 1.liği haketmiş...
ahauahuahau
uykum geldi heralde:D:D
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
herkesin aydın doğanın yaptığı şu çakallığı bilmesi gerekir....
“Hürriyet’in kurucusu” olarak anımsanmaya başlayan Sedat Simavi adına 1977’de ailesi tarafından Sedat Simavi Vakfı kurulmuştu.
Mesleğe karikatürcü olarak başlayıp, mizah dergiciliği tarihimizde çok önemli izler bırakan; Güleryüz ve Diken gibi mizah dergilerini de çıkaran bu büyük ustanın adı, 1983’te yapılmaya başlanan Uluslararası Sedat Simavi Karikatür Yarışması ile yeniden soluk alır olmuştu sanki. Karikatür yarışması onun adına çok yakışmıştı, çünkü o bir karikatürcü ve karikatür dergisi yayıncısıydı. 1994’e dek bu isimle süren yarışma, o yıldan sonra, Hürriyet’in yeni sahibi Aydın Doğan’ın adına dönüştürüldü, böylece Türk karikatürüne ve dergiciliğine büyük emeği geçmiş, üstelik karikatürcü olan Sedat Simavi gibi anlamlı bir isim yok sayıldı!
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
nİkİforenko
28nde kpss ye girecekmisin :) ??
evet ama uykumu alarak:)
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
antika
|
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
kwn©h
|
kutudaki çocuğun hayali çok masumca :)
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
olimpiyat ödülü şahane :D
ayrıca kıtaların birbirini yemesi de güzel... bi baktım yiyen amerika yenen afrika. :D süper düşünmüş adam.
teröristlerin kemanı çalan aletle baş kesmesi de ilginç :D
|
|
~ 95 gün
|
|
| |