| |
aslan67
|
Bursasporlu Muhammed'e Chelsea talip
BURSASPOR'un 16 yaşındaki futbolcusu Muhammed Demir, Premier Lig takımlarından Chelsea ve West Ham United'tan transfer teklifi aldığını, 2 ekipten biriyle anlaşmak için 16 Haziran'da İngiltere’ye gideceğini söyledi.
Ereğli Belediyespor'un minik takımında oynarken Bursaspor'la anlaştıktan sonra oynadığı U-16 ve U-17 milli takımında dikkatleri üzerinde toplayan Muhammed, tatil için memleketi Ereğli'de öğrenim gördüğü Atatürk İlköğretimokulu'nu ziyaret etti. Kendisini futbola yönelten beden eğitimi öğretmeni Nilgün Altuntaş ve Ereğli Belediyespor'un alt yapı antrenörü Bayram Altuntaş'la sohbet eden Muhammet, İngiliz takımlarından aldığı transfer teklifleri konusunda şöyle dedi:
“Bursaspor'dan önce Fenerbahçe'ye önerilmiştim. Ancak beni küçük bulduları için gönderdiler. Daha sonra Bursaspor alt yapısına alındım, A takımla antrenmanlara çıktım. Birçok turnuvada gol kralı oldum. U-16 ve U-17 milli takımında oynadım. West Ham United ile Chelsea, kulübüme resmen müracaatta bulundu. West Ham United, kulübe 1 milyon sterlin bonservis bedeli önerdi, benimle ise herhangi bir rakam konuşulmadı. Tercihimi yurt dışından yana kullanacağım. Hedefim 2 kulüpten biriyle anlaşmak. Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba ile görüştüm ve kendisinden yurt dışına gitmek için izin istedim. 16 Haziran'da İngiltere'ye gideceğim. Yurt dışında alt yapıya daha çok önem veriyorlar. Yaşım çok genç. Alt yapıda çok çalışmam gerektiğini de biliyorum.“

Ne de olsa Zonguldaklı..Göster Türkün gücünü evlat:)
|
|
~ 94 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Chelsea paf takımına galliba:D
|
|
~ 94 gün
|
|
| |
vulcao
|
hayirlisi olsun... Futbolcu ihracatimiz git gide artiyor...
|
|
~ 94 gün
|
|
| |
the_ruach
|
fener istememiş ya anlamıyorum türkiyede büyük takımlar oyuncuları beğenmiyor öyle garip garip transferler yapıyor o oyuncular daha sonra dünya yıldızı oluyor ya da başkaları tarafından keşfediliyor 200 milyara alabilecekleri futbolcuyu daha sonra 1 milyon dolardan aşağı alamıyorlar...
|
|
~ 94 gün
|
|
| |
ıssız
|
o değilde abi niye baslıga chelsa bursalı muhammede talip yazmadın
adrenalin verdin olaya
bak görmek icin icine daldık olayın
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
king of loss
|
fener maldonado gibi bir dünya yıldınızı aldı napcak muhammedi
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
messiniyen
|
aslanım benim git helal olsun :) bursaspor altyapısında böyle oyuncular çok fazla var bu yeni jenerasyonda ... sercan yıldırım'ı da manchester united istiyordu ama vermedik şimdi pişman olduk ,ama muhammeti verelim bari 1 milyon sterlin iyi para bu kadar genç oyuncuya...bi de bu nasıl 16 yaşında ya 20 nin üstünde gösteriyor :) sakallar vs. :)
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
İşte o da reyting için:)
ıssız demis ki: o değilde abi niye baslıga chelsa bursalı muhammede talip yazmadın
adrenalin verdin olaya
bak görmek icin icine daldık olayın |
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
üstteki
|
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
ıssız
|
usta sen haberci ol doganla çalış çok zengin olursun : )
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
hehe doğan'ın yanında çalışmam diyerek ardizlik yapayım dedim de doğan'ın elinde olmayan yer kalmadı:)
ıssız demis ki: usta sen haberci ol doganla çalış çok zengin olursun : ) |
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
Eyüp BEKTAŞ / EREĞLİ(Zonguldak) (DHA)
kopyalamayı unutmuşum:)
nİkİforenko demis ki: zonguldaklı değil ya konya ereğlili :) |
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
Habere ilk tıkladığımda İbrahim Toraman falan sandım da eleman sulak yerde büyümüş galiba,16 yaşındaki adama bak:D
|
|
~ 93 gün
|
|
| |
aslan67
|
bence boksör:D
hatta kazım tipi var babada:D
|
|