yahu adamın her icraatı da mı kötü?...tamam ben de pek sevmem kendisini ama yaptığı iyi şeyleri,Ankaraya olan hizmetlerini de es geçmemek lazım...
adam büyükşehir belediye başkanı .. bi zahmet azıcık hizmet etsin..
3 Haziran 2008 20:00
lord of drinks
Cevap gelmedi neyse söyleyeyim o zaman:
Kızılırmak suyunun renginin kırmızı olması, içinde anormal oranda demir iyonları ve demir sülfat bulunmasından kaynaklanıyor.
Bu denli mineralin içinde bulunması demek bu suyun damıtılmasının ya mümkün olmadığı, ya da mümkünse bile aşırı maliyetli olacağından dolayı alternatif kaynaklara yönelinmesi gerektiğinin anlamına geliyor.
Yani iki seçenek var, ya kesenin ağzını açıp israil'in arıtma tesisi gibi bi tesis kuracaksın, (ki bunun yaklaşık yıllık gideri 1.5milyar dolar ve bunu yapacak bütçe yok) ya da kızılırmak suyunu arıtmaya kalkışmadan başka kaynaklara yöneleceksin.
Direk şebekeye karıştırmak, arıtmadan lök diye aktarmak ayrı bi öküzlük.
ki Gökçek'in yaptığı bu.
21 gün içinde kimseye birşey olmamış olabilir ama bu sorun uzun vadeli büyük problemlere yol açabilir. Doğadaki en zehirli maddelerden birkaçı sülfatlı bileşikler çünkü.
3 Haziran 2008 20:00
jaja of opobo ® .iz
ee ozmn adamn her şeyine de bok atmamak lazım...
3 Haziran 2008 20:01
banshee
Geçenlerde gördüm, sonra sordum gerçek mi diye, gerçekmiş.
Şey ya, sokak çocukları için böyle hemen hemen her ilçede Gökçek böyle kompleksler yaptırmış. Bir sürü şey öğretiyorlar çocuklara. helal olsun dedim.
3 Haziran 2008 20:01
lord of drinks
yahu adamın her icraatı da mı kötü?...tamam ben de pek sevmem kendisini ama yaptığı iyi şeyleri,Ankaraya olan hizmetlerini de es geçmemek lazım...
Neymiş şu hizmetler bi öğrenebilir miyim?
Atatürk orman çiftliği'nin adını Atatürk o.ç diye değiştirip, tepkilerden tırsınca eski ismini geri vermesi mi( kaptınız heralde olayı)
Ankara metrosuna kara para aklamak için aldığı yüzlerce dev plazma ekranı 5 m aralıklarla yerleştirip ulaşım yetişmiyor diye indiragandi yaptığı kredileri kapatmak için mütemadiyen arttırdığı otobüs ve metro fiyatları mı
aşırı zehirli ve arıtılması imkansız suyu '' lan boşver kim çakacak'' diye şebeke suyuna aktarıp sonra da '' 21 gündür içine işediğimiz, milletin deterjanla çamaşır yıkadığı suyu size içirdim evet affedin beni önümüzde seçim var '' demesi mi
hangi icraat?
3 Haziran 2008 20:03
anisakis
bok atılacak şeye atılır.. yaptıgı hizmetten dolayı kimse teşekkür etmek zorunda değil ama yanlışına tepki vermek herkesin hakkı.. 3 dönemdir bi hizmette bulunmuşsa çok bir lütuf değil ayrıca.. hoş ben göremedim bi hizmetini
jaja of opobo ® demis ki: ee ozmn adamn her şeyine de bok atmamak lazım...
13 Haziran 2008 20:03
antika
en azından etkisi buyuktur.
3 Haziran 2008 20:05
buz mavisi
bu kızılırmak suyu ustune bı 15 sene daha beledıye baskanı olarak kalır o adam
3 Haziran 2008 20:08
jaja of opobo ® .iz
aşırı zehirli ve arıtılması imkansız suyu '' lan boşver kim çakacak'' diye şebeke suyuna aktarıp sonra da '' 21 gündür içine işediğimiz, milletin deterjanla çamaşır yıkadığı suyu size içirdim evet affedin beni önümüzde seçim var '' demesi mi
o dediğiniz suyu zaten Ankaraya bağlanmadan önce çevre iller kullanıyormuş..bazıları su zehirli diyor...bazıları da değil diyor.......
hadi bakalım .ık işin içinden:))
şahsen ben Ankara metro ve Ankaray sistemini çok beğeniyorum bir vatandaş olarak....
onun dışında banshee'nin de bahsettiği gibi sokak çocukları eğitim kurumu açtı...Ankarayı görünüm itibariyle yaşanılabilir bir şehre çevirdi diyebilirm....ama tabi bunlara karşıt olabilirsiniz......eğriye eğri doğruya doğru...
3 Haziran 2008 20:10
messiniyen
çeşme suyunu pek kullanmamanızı bende tavsiye ediyorum çünkü geçen sene bu su sorunu varken bizde hemen hemen aynı tarihlerde kesikköprü'de arazi çalışmalarında bulunmuştuk ve hidrojeolojik olarak da sudan örnekler alarak incelenmesi ve kullanıma uygunluğu vs. bir çok ölçümler ve deneyler yapıldı .. ve sonuç olarak bu suyu ne kadar işlerse işlesin sayın gökçek, içerisindeki belli miktardaki zehirleyici atık maddeleri yok edemez ... bu yüzden dikkatli olun kullanırken ve hazır suları kullanmaya özen gösterin içmek için...
3 Haziran 2008 20:11
lord of drinks
Hayır yıllarca yaptığı hizmet dendi de.
ben iizmirde okuyorum 1995 yılında izmire geldiğimde körfez kıpkırmızıydı zehirli atıklar yüzeydeki ölü balıklar çöpler vs...
seçildiği tarihten öldüğü zamana kadar
Priştina bu körfezi arıtıp çipura tutabilecek kıvama getirdi
metro ve otobüs bilet fiyatları 5 sene önceye göre nerdeyse aynı, hatta ucuzladı bile diyebiliriz.
expo 2015 adaylığı da, universiade olayı da onun zamanlarında temelleri atılan başarılar
burslar, yeşillendirilen alanlar, istihdam imkanları vs vs. bunları saymıyorum bile. bunlar her belediye başkanının yapması gerektiği şeyier..
Öldüğünde bir tek adam arkasından '' way şerefsiz'' diye küfretmedi. edemez de.
Görücez bakalım i.melih ölünce ne diyecekler... Tek dileğim tez ölsün de tez görelim...
3 Haziran 2008 20:14
jaja of opobo ® .iz
Hayır yıllarca yaptığı hizmet dendi de.
ben iizmirde okuyorum 1995 yılında izmire geldiğimde körfez kıpkırmızıydı zehirli atıklar yüzeydeki ölü balıklar çöpler vs...
seçildiği tarihten öldüğü zamana kadar
Priştina bu körfezi arıtıp çipura tutabilecek kıvama getirdi
Ankara'da deniz vardı da temizlemeiler mi?:))
mogan gölü ve gölbaşıyla idare etceniz artık..napsın o da oraları temizletti:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20253
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.